2777
2789
عنوان

دخترم همیشه جلوی لباسش خیسه

106 بازدید | 7 پست

۵ سالشه از همون بچگی همش آب میریخت رو لباساش و تا شب کلی لباس عوض میکردم گفتم بزرگتر میشه درست میشه ولی این عادت ازسرش نمیوفته😭😭😑😑مثلا میره دسشویی برمیگرده سینه لباسش خیسه اب میخوره باز سینه لباسش خیسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم بهش آبو کم باز کن تا لباساتو خیس نکنی ولی انگار نه انگار خوشش میاد انگار واقعا موندم چیکار کنم ...

عزیزم😂😂😂

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اشکال نداره فعلا کوچیکه یکی‌ دوسال دیگه خیلی از عادت های بدش رو‌فراموش میکنه...

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بابا بچست بزرگ میشه درست میشه اینو چرا واسه خودت دغدغه کردی

آخه تابستون یه چیزی ولی پاییز زمستون میشه واقعا دیگه نگران میشم اخه تند تند سرما میخوره سینه اشم حساسه نمیخوام همیشه لباسش خیس باشه باور کن اون سری رفتیم مهمونی یه دختر دیگه هم همسن دخترم بود رفته بودن دستاشونو بشورن اون خشک برگشت اما دختر من انگار رفته بود حموم کنه😂

اشکال نداره فعلا کوچیکه یکی‌ دوسال دیگه خیلی از عادت های بدش رو‌فراموش میکنه...

کاش فراموش کنه اینو خیلی رو مخمه پاییز زمستونم شدنی بیشتر حساس میشم چون زود زود مریض میشه سینه اشم حساسه اینم هی خیس میکنه تا منم عوض نکنم اصلا خودش عین خیالش نیس😂

کاش فراموش کنه اینو خیلی رو مخمه پاییز زمستونم شدنی بیشتر حساس میشم چون زود زود مریض میشه سینه اشم ح ...

صدبار هم بگی نمیفهمه

چرا خودت باهاش نمیری؟ باهاش برو فشار آب هم کم کن