2777
2789

سوال:ابجیم بیمارستانه دهانه رحمش سه سانت باز شده شوهر احمقش و داشته اونو برده بیرون تو خیابونننننننن تا بیشتر باز سه  آخه تو نفهمیییی.  ؟؟؟  اگ کاریش بشه چییی بیمارستان جا نداشتههه ب درکک  نمی‌تونستی ببری یه بیمارستان دیگه؟؟؟ واقعاا ارزش نداره یکم بیشتر خرجش کنی  یعنیی خدایاااا🥲🥲🥲 مامانم بهم گفت اینارو خدا کنه کاریش نشه یه صلوات می‌فرستیذ برای همه بیمارها🙃💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه احمق منم سر بچه اولم دهانه رحمم ۳ سانت باز شده بود تا رسیدم بیمارستان متوجه شدن سریع بردن بست ...

هیچی نمیشه من وقتی میرم دیگه موقع زایمانمه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
وای چه احمق منم سر بچه اولم دهانه رحمم ۳ سانت باز شده بود تا رسیدم بیمارستان متوجه شدن سریع بردن بست ...

خب یعنی بدههههه؟؟؟؟؟؟ دکتر گفته طبیعی می‌تونه بیارهن

سه سانت هنوز کمه

باید نه سانت بشه

بیمارستانم بره نگه نمیدارن.

البته من ی هفته بخاطر ی علتی بستری بودم.

میدیدم.میومدن برای زایمان دوباره میفرستادن خونه میگفتن دوباره چند ساعت بعد بیان ببینیم چند سانت شده

معاینه میکنن میفرستن خونه تا تقریبن نزدیک نه سانت

بشه بعد تحویل میگرفتن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خب یعنی بدههههه؟؟؟؟؟؟ دکتر گفته طبیعی می‌تونه بیارهن

بدش بهم امپول فشار اینا زدن دو ساعت نیم بچم دنیا اومد والا شرایط خواهرت نمیدونم بهش زنگ بزنین یهو بچه میاد چه بدونم والا یموقع برای جفتشون خطرناکه خوب