2777
2789
وای ممنونم ازت:)میدونی میترسم خانوادم بفهمن من یه ادمی قبلا تو زندگیم بوده که فهمیدم ملیتش ایرانی نی ...

کامل توَیح دادم برات ولی خودتم برو تو گوگل سرچ کن فقط به این دلیل که خیالت راحت بشه و آروم بشی . پلیس هیچوقت شکایت رو به کسی ابلاغ نمیکنه . برای شکایت میرن دادگاه و قاضی احضار میکنه . تا ۳ بار از طرف دادگاه نامه میاد در خونه که بهت اطلاع بدن باید بری دادگاه . اگر ۳ بار بیاد و نری محکوم میشی . اصلا امکان نداره تلفنی بهت ابلاغ کنن . این چیزا رو یاد بگزر که استرس الکی نگیری . صد درصد خیالت راحت باشه ‌. 

کامل توَیح دادم برات ولی خودتم برو تو گوگل سرچ کن فقط به این دلیل که خیالت راحت بشه و آروم بشی . پلی ...

بعد یچیز هم بگم 

کسی که باهام تماس گرفت واتساپ و ایتا داشت 

دیگه هم بوق نخورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاا حق باتوعه اما با چه شماره ای تماس میگیرن من نمیدونم کی بود پلیس بود یا چی فقط بهم زنگ زدن من ...

پلیس شماره ثابته اولا دوما پلیس با شماره شخصیش که واتساپ و تلگرام داره به کسی ز نمیزنه که

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

پلیس شماره ثابته اولا دوما پلیس با شماره شخصیش که واتساپ و تلگرام داره به کسی ز نمیزنه که

کلا میخوان شکایت کنن 

زنگ نمیزنن دیگه؟ پیامک و اینا میدن و خطم به نام خودم نیست

بعد یچیز هم بگم کسی که باهام تماس گرفت واتساپ و ایتا داشت دیگه هم بوق نخورد

چقدر ضایع و تابلو بوده که داره الکی میگه . ولی اون شماره رو یه جا حتما یادداشت کن . صد درصد با همون افغانیه س . اگر مزاحمت شد و اذیتت کرد و خواستی ازس شکایت کنی این شماره هم حتما بگو زنگ زده . تاریخ و ساعت دقیقش هم یادداشت کن . از تو تاریخچه تماس ها پاکش نکن که این خودش یه مدرکه . 

کلا میخوان شکایت کنن زنگ نمیزنن دیگه؟ پیامک و اینا میدن و خطم به نام خودم نیست

اووووووووووو

اگه خط بنام خودت نیست پس اصلا چرا استرس کرفتی پس؟.هرکس بوده میدونسته سر کار میری

برو ن خ ببین 

وقتت تلف نکن

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو