2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو سامانه ثنا اگر احضاریه دادگاه و شکایت باشه اونجا پیامش میاد . در ضمن فکر نمبکنم شکایت ربطی به ...

نمیدونم بخدا سر درنمیارم 

نمیدونم اصلا چی بود ولی زنگ زدن اینو گفتن

به من ام ز زدن یه بار...سوال پیچش کردم.. یهو خندبد گفت بابا تو از ما دیوونه تری و قطع کرد

نکران نباش سر کاریه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

به من ام ز زدن یه بار...سوال پیچش کردم.. یهو خندبد گفت بابا تو از ما دیوونه تری و قطع کردنکران نباش ...

چی بگم ولی بقدری حالم بد بود نزذیک بود جلوی اون همه ادم بزنم زیر گریه این روزا کلا خیلی حالم بده 

داشتم پس میوفتادم

نمیدونم بخدا سر درنمیارم نمیدونم اصلا چی بود ولی زنگ زدن اینو گفتن

نترس آنه . خب ۱۶ سالته و چون ساز و کار شکایت و دادگاه رو نمیدونی ترسیدی . پلیس میشه چی ؟ ضابط قضایی . یعنی از قاضی باید دستور و حکم بگیرن . پلیس فقط دستگیر میکنه و نمیتونه حکم بده . اگر قرار باشه شکایت رو بهت ابلاغ کنن صدای بیسیم نمیاد . خیلی تابلو بود که خواستن اذیتت کنن . مخصوصا صدای بیسیم . حالا چه ساعتی تماس گرفت ؟ اگر ساعت غیر اداری بوده که اصلا بهش فکر نکن . اگر شکایت داشته باشی ۳ بار احضاریه از طرف دادگاه میاد در خونه ت . برات پیامک میاد . تو سامانه ثنا اگر اشتباه نکنم بهت ابلاغ میشه . نترس هیچ شکایتی ازت نشده . 

چی بگم ولی بقدری حالم بد بود نزذیک بود جلوی اون همه ادم بزنم زیر گریه این روزا کلا خیلی حالم بده داش ...

طبیعیه

خود پلیس ام وقتی پلیس میبینه تپش قلب میگیره چه برسه به ادمایی که سر وکاری ندارن با خلاف و قانون شکنی

پس بخاطر استرسی ک گرفتی ناراحت نباشید

یه کار ارامش بخش کنید

خودتون ک میدونید جرمی مرتکب نشدی پس استرس نداشته باش

برو ن خ ببین بشوره ببره

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

نترس آنه . خب ۱۶ سالته و چون ساز و کار شکایت و دادگاه رو نمیدونی ترسیدی . پلیس میشه چی ؟ ضابط قضایی ...

وای ممنونم ازت:)

میدونی میترسم خانوادم بفهمن 

من یه ادمی قبلا تو زندگیم بوده که فهمیدم ملیتش ایرانی نیست و افغانستانیه (توهین نمیکنم واقعا )

و ادم بشدت بدی بود من با ایشون تموم کردم

چند وقت پیش پیام داد منم شمارشو دادم ینفر و اون طرف خیلی بهش فحش داد چون پیام میداد تهدید میکرد که بلا سرت میارمو اینا 

سر همین میترسم کار ایشون باشه از طرفی من با طرف صحیت نکردم اصلا

طبیعیهخود پلیس ام وقتی پلیس میبینه تپش قلب میگیره چه برسه به ادمایی که سر وکاری ندارن با خلاف و قانو ...

دقیقاا حق باتوعه 

اما با چه شماره ای تماس میگیرن من نمیدونم کی بود پلیس بود یا چی 

فقط بهم زنگ زدن من گفتم بله 

و گفت شکایت دارین از طرف شه..بقیشو نفهمیدم سریعا قطع کردم