2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم 😭هر چقدرم تلاش میکنم ب چشم نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 45 پست
گفتم ولی باز همین چهره باعث میشه هیچکس ازمن خوشش نیاد مامان من خیلی خوشگله بوره ولی من بهش یذره هم ن ...

حرف زد بگو .تو منو زاییدی نه بابا شوهرتو عوض میکردی .اگر زشتم که نیستم مقصرشش خودتی لقمه از بابا نمبخوردی به یکی دیگه شوهر میکردی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم هست ولی همه هرکس میاد ادمو از چهرش قضاوت میکنن ن از رفتارش من از خدا خیلی کینه دارم که منو اینج ...

چهره خیلی مهمه،کلیشه ای حرف نمیزنم که نهه بدنت سالمه و...

خب اره،خیلی از ادماهم بر اساس چهره ادمو قضاوت میکنن

ولی خب چهره به چ دردی میخوره وقتی زیباترین هم چهره اش موقتیه،۶۰ سال دیگ هر خوشگلی ک میبینی احتمالا زیر خاک باشه🙂سعی کن مراقب روحت باشی،و هزار تا سبزه خوشگل داریم،همین نگار تو عشق ابدی(نمیدونم میشناسی یا ن)یکارایی کن تا بیشتر خودتو دوست داشته باشی و خوشگلتر شی

مثلا بینیتو عمل کن اگر بزرگه،یا روتین پوستی داشته باش تا ی پوست صاف داشته باشی،یا مژه بکار

ی حقیقتی هست ک میگه هیچکس زشت نیست،فقط بعضیا بلد نیستن چ ارایشی برای چهرشون خوب میشه😁

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
زن رونالدو سفیده؟ جنیفرلوپز سفیده ؟ و......

زن رونالدو زشته ؟من گفتم هم زشت هم سبزه 

خدا به جنیفر لوپز پول و شانس  داده بنظرتون من انقد پول دارم این عیبو بتونم بپوشونم ؟ 

هرچی میبینم کمبوده ، چشمامم بزرگ نیست زیبایی خاصی ندارن نمی دونم چرا خدا منو اینجوری آفرید کدبندگانش ...

خب کی گفته چشم نسبتا ریز بده؟تو کره شاخص زیباییشون چشم ریزه،ینی یکی ک کره ای باشع و چشماش بزرگ،میگن وای زشته و...

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
ببخشید ولی کسایی که به خونتون رفت امد میکنن خیلی بی کلاسن پوست سبزه الان خیلی مده هرکی سفیده میره پو ...

ایرانی جماعت سفید پوست دارن که من نیستم ،وقتی یکی سفید چشم رنگی باشه تو تو هرچقدر خودت رو بالا ببری باز تا وقتی اون هست کسی بهت نگاه نمیکنه 

مامانا استاد تخریبن جدی نگیر😂😂😂مامان منم ی تعریف میکنه صد تا میکوبونه کنارشاما رفتار خودت خیلی مه ...

بله درسته اینام تاثیر گذارن مرسی🌷🌷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دختر خودت خودتو قبول داشته باش امروز بیرونبودم دختر انقد خوشکل بود اما سیگار دستش بنظرم باطن ادما م ...

چیکارکنم بنظرت؟ همه این حرفو میزنن ولی جاش ک‌ میشه هرکی خوشگل تربود

تروخدا فقط حرف منو بفهمبخدا فضای سوال مدیا باعث شده فکر کنی زشتیبخدا تو خیلی خوشکلی باور کن اینجوری ...

بحث شویال مدیا نیست

من واقعن سبزه و زشتم اصلن به چشم هیچکس نمیام 

ایرانی جماعت سفید پوست دارن که من نیستم ،وقتی یکی سفید چشم رنگی باشه تو تو هرچقدر خودت رو بالا ببری ...

فداتشم بخدا من الان هم چشم رنگیه هم پوستم سفیده ولی طالعم سرده بلانسبت دور از جون سگ دورو برم نیست فقط الکی همه همکلاسی های پیکمیم تخریبم میکنن🥲😂

فداتشم بخدا من الان هم چشم رنگیه هم پوستم سفیده ولی طالعم سرده بلانسبت دور از جون سگ دورو برم نیست ف ...

من خیلی غصه میخورم 

پولم ندارم عمل کنم کاش زشت بودم حداقل سفید بودم حداقل تیره نبود صورتم 

من خیلی غصه میخورم پولم ندارم عمل کنم کاش زشت بودم حداقل سفید بودم حداقل تیره نبود صورتم

واقعا به این چیزا نیست 

اگه سنت کمه اصلا فک نکن به اینکه زشتم فلانم چون سن زیر ۱۸ واقعا نیاز نیست به این چیزا فک کنی فعلا به درس و کار و پیشرفت فک کن بزرگتر شدی در امد خودتم داری پولم درمیاری عملم‌ میکنی 

میگم من الان خیلیا بهم میگن خوشگلی فلانی ولی شانس ندارم 

چیکارکنم بنظرت؟ همه این حرفو میزنن ولی جاش ک‌ میشه هرکی خوشگل تربود

چن سالته ؟

میکاپ کن مراقبت پوستی استفاده کن استایل بزن مستقل شو برو کلاس سرکار سرم و شامپوسفید کننده بدن استفاده کن  رو اندامت کار کن و.....  

icy_floer

چن سالته ؟میکاپ کن مراقبت پوستی استفاده کن استایل بزن مستقل شو برو کلاس سرکار سرم و شامپوسفید کننده ...

سفید کننده ها تاثیر دارن؟

۲۰سالمه 

کسی بخواد باهام ازدواج کنه قیافه بدون میکاپمو‌ میبینه 

دانشجو ام ، سرکار وقت نمیشه 

سفید کننده ها تاثیر دارن؟۲۰سالمه کسی بخواد باهام ازدواج کنه قیافه بدون میکاپمو‌ میبینه دانشجو ام ، س ...

آره خیلی خوبه 

درست میگی از مراقبت پوستی و... استفاده کن در کنار میکاپت 

icy_floer