2777
2789

چند سال پیش تو خونه ام دعا پیدا کردم ک ب کسی گفتم میگن دعای سیاه برات نوشتن ک باطی شدنی نیست 

بچه ها هر کار میکنم بن بست میخورم 

مثلا کار میکنم پولام حیف و میل میشه کلاهمو برمیدارن پیشرفت نمیکنم اصلا همش دارم در جا میزنم .ب کسی هم گفتم میگه دعای نجس برات نوشتن ک باید برا باطل شدنش تو ام با کسی که میخاد باطلش کنه کار نجس انجام بدی تا باطل بشه ولی گفتم چرته و نرفتم باطل کنم همش دست و پام درد میگیره هم روحی هم مادی دارم در جا میزنم یعنی میخام شروع کنم یه کاری رو بیحالم حس شروع دوباره ندارم چون امید ندارم چه کنم 

بندازش تو آب روان

تا چهل روز سوره بقره بزار بخش بشه خونه

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندازش تو آب روانتا چهل روز سوره بقره بزار بخش بشه خونه

گم کردمش چند وقت پیشا مال چند سال پیشه ولی همش که بدبختی ها پشت بدبختی برام پیش میاد یاد اون دعا میوفتم روانم بهم میخوره 

گفته طلسم ی ه و د ی هست ک فقط از راه حروم باطل میشه رابطه و ..

😐😐😐خواهر مال منم‌یهودی بود این مسخره بازیا چیه خیلی سخته اما اونی ک اینکارست میتونه

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

😐😐😐خواهر مال منم‌یهودی بود این مسخره بازیا چیه خیلی سخته اما اونی ک اینکارست میتونه

برای باطل کردن طلسم باید حتما رفت پیش دعانویس؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
گم کردمش چند وقت پیشا مال چند سال پیشه ولی همش که بدبختی ها پشت بدبختی برام پیش میاد یاد اون دعا میو ...

خدا  لعنت کنه کسی را که برای خراب کردن زندگی کسی دعا می نویسه

خدا لعنت کنه کسی را که برای خراب کردن زندگی کسی دعا می نویسه

من اصلا به دعا اعتقاد نداشتم ولی هر جا دارم به مشکل میخورم اونم نه یکی دوتا همش کار و رونق و زندگیم بسته است همش یاد اون دعا میوفتم و ته دلم میگه اون باید باطل شه ک شاید زندگیم روبراه بشه 

فاجعه بود نابود شدیم بله معجزه شد

چجوری باطل کردن چیکار کردن یعنی من جای کسی رفتم دعا خوند توی گلاب گفت نبات حل کن بخور رو قبله ام گفت واستم یه چیزی گفت که بخونم بعدم گفت باید با موکل یا کسی که برات دعا میخواد باطل کنه رابطه داشته باشی تا باطل بشه گفتم طرف شیاده و چرت پرت میگه ‌دنبالشو نگرفتم از همون سال