2777
2789
عنوان

بینندگان فصل اول و دوم ونزدی به نظرتون کدوم فصلش بهتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازینکه زیویر چمیدونم خاویر یا زاویر بود تو فصل اولبرا دوم اخراجش کردن خیلی ضد حال بود برام اونو و ...

خوشتیپ بودا ولی تایلر کلا تو یه لول دیگه ای خوبه مخصوصا سیکس پک هاششش 🤤🤤🤤🤣

ظاهرا همون موقع ها بازیگر زیویر به جرم تجاوز به بچه ها متهم شده بود و کلی هیت گرفت تیم برتون از فیلم انداختش بیرون 

فیلم بهار تابستان پاییز یا زمستان با جنا اورتگا کاپل شدن خواستی نگاه کن قشنگه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

چقدر اولا از دنیا عقبی که لفظ پرنسسی علیو میگی دوماه نظرمه نظره من به تو مرتبطه؟

اگر کاربر خانم بودی ساید برای شفاعتت دعا میکردم اما از کاربرای مرد اینجا انتظار بیش از این رو ندارم پس خوش گلدی 

خوشتیپ بودا ولی تایلر کلا تو یه لول دیگه ای خوبه مخصوصا سیکس پک هاششش 🤤🤤🤤🤣ظاهرا همون موقع ها باز ...

بی گناهیش ثابت شد. اره تایلرم جذابه اما تو فیلم طرف زاویر بودم اون بود که هوای ونزدی رو داشت. آره  این فیلمو هم دیشب دانلود کردم هنوز ندیدم

ولمون کن 

بی گناهیش ثابت شد. اره تایلرم جذابه اما تو فیلم طرف زاویر بودم اون بود که هوای ونزدی رو داشت. آره ا ...

نسبت به تایلر رمانتیک تر بود همین ونزدی رو بیشتر ازش زده میکرد 

بله اومده منم واقعا پیگیر فیلما نیستم اما ونزدی برام خاصه

برا منم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

میشه امضاتو جایی استفاده کنم؟ اجازه میدی :)

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

چقدر اولا از دنیا عقبی که لفظ پرنسسی علیو میگی دوماه نظرمه نظره من به تو مرتبطه؟

پرنسسعلی.