2777
2789
عنوان

من خیلی وقته لباسای گرون نخریدم

158 بازدید | 13 پست

ولی وقتی دوستامو میبینم لباسای گرون میخرن یه جوری میشم چرا وسع من نمیرسه که اون لباس و اون کفش بخرم شما اینجوری شدید تا حالا 😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حسرت لباس گرون یا وسایل گرون رو نمیخورم

من حسرت سبک زندگی افراد رو میخورم، بعضی ها خیلی خوب بلدن زندگی کنند. البته حسرت منظورم حسادت یا ناراحتی نیست، بیشتر از این بابت که دلم میخواست منم اونطوری زندگی میکردم.

اگه حس بدی پیدا کنی هیچوقت مثل اون نصیبت نمیشه! براشون خوشحال باش و خودت و لایق بهترین ها بدون و بر ...

که مسلمن حس بد پیدا نمیکنم که اونا خریدن حسم اینه که چرا من نمیتونم بخرم فقط همین

من حسرت لباس گرون یا وسایل گرون رو نمیخورممن حسرت سبک زندگی افراد رو میخورم، بعضی ها خیلی خوب بلدن ز ...

منظورم منم از حس بد همینه دقیقا و این که گفتم به تجربه گفتم برنامه ریزی کن تو هم بخری و حتما میتونی

منظورم منم از حس بد همینه دقیقا و این که گفتم به تجربه گفتم برنامه ریزی کن تو هم بخری و حتما میتونی

منظورم از سبک زندگی خرید کردنشون نیست. مثلا رژیم و ورزششون، روتین منظم‌شون، خود دوستیشون، اعتماد به نفسشون و ...

منظورم از سبک زندگی خرید کردنشون نیست. مثلا رژیم و ورزششون، روتین منظم‌شون، خود دوستیشون، اعتماد به ...

همه لایق دوسته شدن هستن اول از همه خودمون باید خودمون و دوست داشته باشیم. اگه تایپ تو نیستن ازشون فاصله بگیر خب ولی رسیدگی به خودت باید از اولویت هات باشه

بلد نیستم باید چطور خودمو دوست داشته باشم

با خودت مهربون باش به پوستت برسون ابرسان بزن گاهی پول کنار بذار واسه خودت تی شرت نگ بخر جوراب نو برای خودت اسپری خوشبو بخر هر ماه مبلغ کمی بذار کنار که خرج خودت کنی حتی شده یه فلافل یا ساندویچ یا جوراب ... یا باشگاه