2777
2789

کمکش کنم میگه کسلم و بی حال و از همه چی بیزاره دوست ندارم یه کلمه حرف بزنه زود عصبی میشه میخام کمکش کنم راهی بلدین 

هست و نیستم الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهی نیست، غر نزن، زیادم حرف نزن، دعوا کرد جواب نده، خودش کم کم اوکی میشه

بچه ها رو هم ساکت نگهدار یهو نخوابونه تو گوششون

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

گرمی جات خیلی کمکش میکنه...تو چاییش زنجبیل دارچین بریز کلا خوراکی های گرم بهش بده...قهوه هم بخوره خیلی تاثیر داره

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

اعتیاد شدید داره؟ 

صبور باش و زیاد جوابشو نده بذار اروم بشه

الان عصبیه بهش‌ گیر نده

غذای مقوی و مایعات زیاد بهش بده

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

هیچ کار نکن توجه زیاد هم بهم میریزشون زیاد هم دور وبرش نپلک بزار راحت باشه فقط اگر ازت چیزی خواست براش انجام بده

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

هیچ کار نکن توجه زیاد هم بهم میریزشون زیاد هم دور وبرش نپلک بزار راحت باشه فقط اگر ازت چیزی خواست بر ...

پکره دوبار رفته حموم تا الان میگه حموم آرومم می‌کنه میگه ترک کنم نمی‌کشم دیگه اینم رفتن روستا برای کاشت خ ش خ ا ش گرفتارش شد

هست و نیستم الله

پکره دوبار رفته حموم تا الان میگه حموم آرومم می‌کنه میگه ترک کنم نمی‌کشم دیگه اینم رفتن روستا برای ک ...

انشاالله که ترک میکنه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

امپول نوروبیون بگیر هفته ای یکی بزنه،مولتی ویتامینم براش بگیر بخوره،از این چیزای تقویتی بهش بده چیزای گرم مزاج بهش بده،چایی دارچین چای هل،نذار بیکار بمونه براش برنامه بریز پر باشه برنامه ش،مدام براش خوراکی درست کن،خصوصا وقتایی که مواد مصرف میکرد مثلا شبا بعد شام ،اون موقع رو پر کن یادش نیاد دوباره بخواد برگرده،میوه پوست بگیر اجیل درست کن بلاخره خوراکی زیاد بهش بده

اعتیاد شدید داره؟ صبور باش و زیاد جوابشو نده بذار اروم بشهالان عصبیه بهش‌ گیر ندهغذای مقوی و مایعات ...

سرم داد نمیزنه فقط بی حاله نه اعتیاد شدیدی نداره دوسه ماهه 

هست و نیستم الله

امپول نوروبیون بگیر هفته ای یکی بزنه،مولتی ویتامینم براش بگیر بخوره،از این چیزای تقویتی بهش بده چیزا ...

هیچی تو خونه ندارم بدم بهش بخوره میگم برو یه چیزی بگیر میگه حوصله رانندگی اینا و ندارم

هست و نیستم الله

پکره دوبار رفته حموم تا الان میگه حموم آرومم می‌کنه میگه ترک کنم نمی‌کشم دیگه اینم رفتن روستا برای ک ...

اگر اب بهش ارامش میده ،بفرستش استخر،اب گرم بدن دردشم کم میکنه،شبا هم اگر خیلی پادرد و بدن درده کپسول گاباپنتین براش بگیر بهش شبی یه دونه بده مسکنه ،دکتر برای کسایی که میخوان ترک کنن میده