2777
2789
عنوان

نامزد شکاک

126 بازدید | 11 پست

به من میگفت بعد عروسی من نیستم واسه خرید جایی نباید بری هرچی خواستی بهم میگی خودم اومدم کارتن کارتن میخرم 😑😑میگفتم خوب شاید ادم دلش یه چیزی خواست برگشته میگه مگه حامله ای ک هوس کنی صبر میکنی تا خودم بیام،میگم خوب شاید دلم خواست پیاده روی برم میگه از الان حرف تنها بیرون رفتن میزنی وای به حال بعدا یعنی چی تنها برم بیرون صبر میکنی میگم خوب یعنی چی میگه همه جا باهم میریم منم اصلا دلم میخواد پیاده روی کنم صبر میکنی باهم میریم،میگه کارت جدا ما کلا نداریم تو خانوادمون یه کارت ک اونم تو تنها قرار نیست بدون من بری جایی پس لازمت نمیشه چون همه جا من هستم،این اخریا داشت قانع میشد که بعد عروسی مثلا کارت جدا داشته باشم و هرماه یه مبلغ بزنه برای من بعد برگشته میگه خوب اگر من برات هرماه پول زدم بعد زودتر تمومش کردی چی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ادم بدرد نمیخوره. مگه شما و اسیر و زندانی این مردی... گاهی دلت میخواد بری فروشکاه دلتو هوا بزنه به خرید کنی این زور گویی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
این ادم بدرد نمیخوره. مگه شما و اسیر و زندانی این مردی... گاهی دلت میخواد بری فروشکاه دلتو هوا بزنه ...

اصلا متوجه نمیشه بعد برگشته میگه کارت جدا و اینکه من برات هرماه پول بزنم ایناکار زنهای خیابونیه،بعد هرچی میگفتم با خاتوادش هماهنگ میگفتن ک خونه نباید تلفن داشته باشه ،با زنداداششم همین شکلی بودن اخه یعنی چی؟؟مامانم میگه بخدا میبردت اونحا اسیری موبایلتم ازت میگرفت

اصلا متوجه نمیشه بعد برگشته میگه کارت جدا و اینکه من برات هرماه پول بزنم ایناکار زنهای خیابونیه،بعد ...

اینا چه روانی هایی بودن. انگار بین ادما زندکی نمیکردن. دو پا داری دوپا قرض کن فقط فرار کن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اینا چه روانی هایی بودن. انگار بین ادما زندکی نمیکردن. دو پا داری دوپا قرض کن فقط فرار کن.

اره بخدادانقدر ک شوک شدم. تو این تایم نامزدی روحیم به فنا رفته وای به حال اینک ازدواج میکردم،همینکارو میکنم دقیقا