2777
2789

هر چی بگید امتحان کردیم

نمیخوام کار به بیمارستان بکشه

تو رو خدا ی راهی بزارید

ببرم بیمارستان؟

از فقط تب هست و اسهال بالا نمیاره راهی بزارید جلوی پام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زود جلو اسهالشو بگیری میکروب تو بدنش میمونه باید با اسهال خارج شه واسه تب بهش سیب بده اینقدر از دکتر واهمه نداشته باش بچه با دکتر بهتر خوب میشه نیاز به بستری نیست بهت دارو میده دیگه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اگه زود جلو اسهالشو بگیری میکروب تو بدنش میمونه باید با اسهال خارج شه واسه تب بهش سیب بده اینقدر از ...

۴ بار دکتر بردم

تا دیروز گفت بدنش کم اب نشده

ولی رگ نداشت بهش سرم بزنن تا حالا سرم نزده داشت سکته میکرد بچه دکتر گفت نزن فعلا 

ولی داره طولانی میشه میترسم دیوونه شدم

محلول ors بچه ها بهتر میخورنتوی تاپیک قبلی نوشتی عفونت اداری داره، درمان شده؟

عفونت ادراریش خوب شد

اها او ار اس منظورتون بود به زور جنگ و دعوا میدیم میخوره

مگه عفونت ادراری ربطی به ویروس اسهال داره؟

عفونت ادراری میتونه بچه رو به اسهال بندازه؟

۴ بار دکتر بردمتا دیروز گفت بدنش کم اب نشدهولی رگ نداشت بهش سرم بزنن تا حالا سرم نزده داشت سکته میکر ...

ببین موز شکمو سفت میکنه .بعد برای اسهال اتفاقاً دکتر گفت سوپ خوبه با سبزی کم .یه دکتر خوب پیدا کن بچه خودمم هم اینجوری شده ولی دیگه بعد ۳  ۴روز کم کم بهتر شد

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

نه اینی که میگی چی هست

عزیزم عفونت ادراری کودک دکترا نیگن حتما باید درمان بشه چون خودش خوب نمیشه  براش پیگیری کردی

واسه اسهال هم ببر دکتر  بچه هست خوددرمانی نکن اسهال زیادی خدای ناکرده دور از جون یه وقت باعث شقاق و مشکلات رکتومی نشه  چون اسهال زیاد باشه مطمینا روده ها و رکتوم آسیب میزنه ر از جون  بلا به دور.  دارو هم که بهت میدن بزن نت اگه دیدی خطرناکه یا عوارض داره  با دوز خیلی خیلی کمتر بهش بده

گاهی اسهال میکروبیه یعنی امکان داره بچه دستش کثیف بوده به دهنش زده و.‌

عفونت ادراریش خوب شداها او ار اس منظورتون بود به زور جنگ و دعوا میدیم میخورهمگه عفونت ادراری ربطی به ...

نه ولی ممکنه به خاطر آنتی بیوتیک اسهال باشه 

اگه از خودت گرفته ک هیچی، این محلول که گفتم مزه ش خوبه بچه ها معمولا میخورن

شربت زینک هم بهش بده 

درکل اسهال وقتی خطرناکه که بچه کم آب بشه وگرنه تو بیمارستان هم فقط سرم میزنن