الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه زود جلو اسهالشو بگیری میکروب تو بدنش میمونه باید با اسهال خارج شه واسه تب بهش سیب بده اینقدر از دکتر واهمه نداشته باش بچه با دکتر بهتر خوب میشه نیاز به بستری نیست بهت دارو میده دیگه
یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
۴ بار دکتر بردمتا دیروز گفت بدنش کم اب نشدهولی رگ نداشت بهش سرم بزنن تا حالا سرم نزده داشت سکته میکر ...
ببین موز شکمو سفت میکنه .بعد برای اسهال اتفاقاً دکتر گفت سوپ خوبه با سبزی کم .یه دکتر خوب پیدا کن بچه خودمم هم اینجوری شده ولی دیگه بعد ۳ ۴روز کم کم بهتر شد
یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
عزیزم عفونت ادراری کودک دکترا نیگن حتما باید درمان بشه چون خودش خوب نمیشه براش پیگیری کردی
واسه اسهال هم ببر دکتر بچه هست خوددرمانی نکن اسهال زیادی خدای ناکرده دور از جون یه وقت باعث شقاق و مشکلات رکتومی نشه چون اسهال زیاد باشه مطمینا روده ها و رکتوم آسیب میزنه ر از جون بلا به دور. دارو هم که بهت میدن بزن نت اگه دیدی خطرناکه یا عوارض داره با دوز خیلی خیلی کمتر بهش بده