2777
2789
عنوان

ی سوسک تو اتاقم بود ک الان نیست

208 بازدید | 20 پست

دراز کشیده بودم حس کردم یچیز کنار چشمم تکون خورد

پاشدم دیدم سوسکه داشت تند تند ازین طرف میرفت اون طرف اتاق 

اومدم بیرون اسپری رو برداشتم الان رفتم تو اتاق تا نیستش🫠

دارم از ترس سکته میکنم

مامانمو بیدار کنم؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بیدار کن😫

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم تو کیف نرفته باشه یه روز سورپرایز بشی🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نه ببین همون لحظه ای که از اتاق رفتی بیرون کارو خراب کردی

ادم نگاهش رو حتی یه ثانیه از رو سوسک برنمیداره

باید همونجور خیره بهش نگاه می کردی و همزمان عربده می کشیدی تا بقیه بیان و به دادت برسن

شاید دوتا پس گردنی می خوردی اما حداقل سوسک گم نمی کردی

الان تنها چاره خوابیدن در پباده روی جلوی خونه اس تا اون سوسک پیدا شه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
امیدوارم تو کیف نرفته باشه یه روز سورپرایز بشی🥲

وای ترس و وحشتم فقط از همینه 

ی مقداری از لباسامم تازه از روی بند اورده بودم‌ کف اتاقمه🥲

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه ببین همون لحظه ای که از اتاق رفتی بیرون کارو خراب کردیادم نگاهش رو حتی یه ثانیه از رو سوسک برنمید ...

با چشم دنبالش کردم 

دیدم اومد سمت دیواری ک طرف خودمه ولی بعدش کامل غیب شد

وای ترس و وحشتم فقط از همینه ی مقداری از لباسامم تازه از روی بند اورده بودم‌ کف اتاقمه🥲

یاا خدا 

خب شاید رفته بین اونا🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یاا خدا خب شاید رفته بین اونا🥲

اگه بین اونا باشه همشونو میریزم دور

چرا تبلیغات نی نی سایت سوسکی شده😭

بس کن پارسیان دافع

من که از تاپیک سوسک هم میترسم 

بدترین چیز همین گم شدن 

اسپری که من میزنم بدتر میشن میپرن هوا 

کاش زودتر تابستون تموم شه 

راحت شیم 

فوبیای عجیبی دارم به انواع حشرات حیوانات

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد