2777
2789
عنوان

باردارم کل اشپرخونه پر ظرفه

217 بازدید | 12 پست

رفتیم بیرون واسه خونه خرید کردیم اومدیم شوهرم باهام وسیله هاذو جا به جا کرد وسایل اشپزخونه کثیف شد بعدم ناهار خوردیم الان موندم چطور بشورم خیلی خستمممم🥲🥲🥲🥲🥲شوهرمم از سرکار تازه اومده بود گرفت خوابید چهار صبح میره سرکار واقعا ازش توقعی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکن دوساعت بخواب سرحاا شدی تیکه تیکه بشور

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اصلا واجب نیست الان بشوری هروقت حوصله داشتی بشور

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

منم مثل تو اصلا حاله کارکردن ندارم ولی هرجور شده ظرفارو میشورم غذا درست میکنم  واسه بقیه کاراهم مامانم کمک میکنه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

کاش یکم حال داشتم با این وضع منو اصلا خواب نمیبره ظرفا رو میبینم استرس میگیرم

حالا بچه بیاد اینقدر ظرف نشسته ببینی عادت میکنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ