2777
2789

میرم خونه شون چایی میاره به همسرم تعارف می‌کنه بعد به من میگه تو هم میخوری؟ اگه میخوری برو بریز برا خودت

یا مثلاً به بار رفته بودیم پیک نیک ما می‌خواستیم زودتر برگردیم. مادر شوهرم اومد مثلاً شام ما رو بده. ما یه بچه ۵ ساله هم داریم. کلا دوتا بشقاب غذا ریخت. یه پلو خوری و یه میوه خوری برا بچه مون! همسرم لب به غذا نزد گفت من میام نمیره. مادرشوهر غذا رو ریخت تو پلاستیک داد دستمون که بیاریم خونه بخوریم!

این اتفاقات خیلی پیش اومده. یه بار رفته بودیم پارک هندونه آورده بودن. بچه م هندونه رو دید دلش خواست. مادر شوهرم یه تیکه به بچه داد به تیکه به همسرم و سریع روشو پسوند گفت ببینند مگس نره! اومدیم خونه به همسرم گفتم چرا اون هندونه رو خوردیم و به من تعارف نکردی ؟ گفت فکر کردم میخواد به تو هم بده وگرنه نمی‌خوردم.

همسرم اگه حرفی به مادرش بزنه مادرش میانه به کولی بازی که من مسن هستم خودش بیاد از خودش پذیرایی کنه زنتو سوار سرت نکن و بهش رو نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمو یاد میدم که سهم خودشو بزاره جلوی من

این کار هم کرده. مادرش خودشو میانه به ناراحتی که عه من برا تو آورده بودم. فلانی اگه میخواد بره خودش برداره تعارف نداره که با ما

یک راه دیگه هم هست وقتی میگه میوه خودش برداره تو بری اندازه ۴ نفر بیاری بذاری جلو خودت و همه رو بخور ...

اگه بعدش گفت چقد میخوری چاقی برو رژیم بگیز پسرم از ادم چاق بدش میاد چی 😳😳😳😳؟

ول کن توهم اومد خونه ات از خجالتش دربیا رو مخه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اووووه من انقدر تو این چهار سالی که ازدواج کردم دیدم

مادر شوهرم اول غذای شوهرشو و بچه هاشو میده ، بعدا غذای منو (مثلا من مهمونم)

منم دیگه نرفتم خونشون 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده