2777
2789
عنوان

نامزدی ک تو عقد این شکلی بگه

352 بازدید | 28 پست

من همش باهاش مهربون بودم کلی بهش میرسیدم همیشه بهش چشم میگفتم و اینا بعد فک کن اون شب برگشت بهم گفت بذار بریم زیر یه سقف سر زندگیمون مثل خودت رفتار میکنم اگر زندگیو بهت زهر نکردم؟؟بعد منم گریه میکردم اینا بعد این گرفت خوابید

حالا بحث سر چی بود؟که این تو مهمونی پیش اقایون نشسته بود من جای دیگه میوه چرخوندن برای خودم برنداشتم بعد این بعد چند دقیقه اومد گفت میوه ی منو بده گفتم فک کردم خودت بر میداری برنداشتم واست یه جوری درجا وسط همون مهمونی چشماشو گرد کرد دندوناشو فشار داد بینیشو باد کرد انگار چی کار کردم !!سر چیزای به این مسخرگی با من اینطوری پرخاش میکرد حالا پشت فرمون بود ک وشختناک رانندگی میکرد به غیر از اینکه قیاقش این شکلی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر تو عقد تشون داد رو شو

ببین الان حالتاشو گفتی بنظرم اصلا نرو زیر یه سقف منتظره بری فیزیکی باهات برخورد کنه

اگر با مشاوره اوک میشه اخلاقش خوبه اگر نه بنظرم شما با این عروسی نکن

خب خداروشکر تو عقد تشون داد رو شوببین الان حالتاشو گفتی بنظرم اصلا نرو زیر یه سقف منتظره بری فیزیکی ...

رفتم پیش مشاور گف امروز جداشی بهتر از فرداس گفت اگر ازدواج کنی زندگیت میشه مثل ملی و راه های نرفتش و فیلم قرمز و اینا ،دارم جدا میشم اخه اصلا ملاک خاصی نداشت یهو ممکن بود از یه چیزی ک تو نمیدونی چیه این شکلی عصبی بشه

چه اخلاقیه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود