2777
2789

زودتر پریود شدم این سری 

خونریزیم شدیدتر بود 

نه روز طول کشید 

حالام بعد نه رو کمر درد شدید دارم 

هنوزم گاهی تخمدونم درد مبکنه 

چیکار کنم بنظرتون؟

عوارض داروس 

نگران نباش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط کنم از این چیزا بزنم دیگه تاثیرش کی میره؟ از این ماه از کمردرد اقدام نمیکنم از ماه بعد میخوام اق ...

تا دو سه ما من اینجور بودم 

نه ول نکن اقدامو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

هر ماه زدی؟ من دیگه همسرم راضی نیست بزنم چند ماه بعد باردار شدی؟ از بعد پاکی یه روز درمیون؟

اره 

من یادم نی چند بار 

ولی هر ماه توی دوره ی درمان میزدم 

بعد از رها کردن درمان باردار شدم 

برا همین میگم اقدامو ول نکن عزیزم

خب اگه بعد این باردار بشم با این وضع کمر اذیت میشم

نه نگران نباش بارداری کمر درد هم میاره خودش 

این عوارض داروس 

ول نکنیا اقداموو برو دکتر بگو چجوری شده بنا به شرایط میگه چیکار کن‌

برا درد کمرم برم پیش همون دکتر زنانه؟ 

شوهرم میگه کمرت خوب بشه 

بعد یه ماه از بعد پاکی اقدام میکنیم بدون آمپول

اره من یادم نی چند بار ولی هر ماه توی دوره ی درمان میزدم بعد از رها کردن درمان باردار شدم برا همین م ...

آره این آمپولا چرتن 

منم آمپول نمیزنم 

ولی از ماه بعد اقدام میکنم توکل به خدا 

نه نگران نباش بارداری کمر درد هم میاره خودش این عوارض داروس

اخه سر دخترم اینجوری نبودم 

این سری خیر سرش برا پسر زدم که پشیمونم کرد 

دیگه هر چی بشه مهم نیست 

خودم و بچم سالم باشیم فقط