popcornpink مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 389 عنوان تنها ترین ورژن خودمم 45 بازدید | 7 پست قبلا کلی دوست داشتم الان که تصمیم گرفتم پست کنکور بمونم برای بار دوم تنها ترین حالت ممکنم خوبه یا بد؟ اینستا هم بنظرتون پاک کنم امسال؟ میخوام رتبه خوبی هم بیارم امروز | 02:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 10844 تنهایی اونقدرا هم بد نیست هیچکستوروکاملنخواهدفهمید..!
banoomgh عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 77 اره خیلی خوبه ولی باید حواست باشه افسردگی در کمین استحتما حتما ورزش و دید و بازدید خانوادگی رو یا پارک و صحرا رفتن رو توی برنامه بذاریکی از بهترین خاطرات زندگیم برای وقتایی بود که کلاس یازدهم بودم و هر دوهغته بعد از آزمون قلم چی با خانواده و مثلا خاله اینا میرفتیم صحرا یا روستا
popcornpink مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 389 تنهایی زیاد خوب نیست کلافه کنندس واسه تمرکز روی درس بده؟ خودم عادت کردم اونجور آدمی نیستم دلم بگیره
popcornpink مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 389 اره خیلی خوبه ولی باید حواست باشه افسردگی در کمین استحتما حتما ورزش و دید و بازدید خانوادگی رو یا پا ... چقدر خوب میتونم ماهیی دوبار با دوستام بریم گردش
_thv_ عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 808 واسه تمرکز روی درس بده؟ خودم عادت کردم اونجور آدمی نیستم دلم بگیره اگه دلت نمیگیره که عالیه نه واسه تمرکز خوبه اتفاقا من چون خودم دلم میگیره اینطوری گفتم خجالت بکش زن حسابی
banoomgh عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 77 چقدر خوب میتونم ماهیی دوبار با دوستام بریم گردش و یه چیز دیگه سحرخیز رو به برنامه زندگیت اضافه کن اصلا برکتی که توی شش صبح درس خواندن هست توی شب در خواندن نیستانشالله که موفق باشی و یادت باشه استمرار خیلیییی مهمه خیلی