2777
2789

یک سره وایتکس میزنه به وسایلا، با اب داغ داغ ظرف میشوره ،میره حمام یک ساعت اون تو خودشو میسابه ، ظرف میشوره دستکش نمیپوشه ، رفته دکتر گفته اگزما داری ، اومدم خوبی گفتم مامان زدم گوگل گفته مواد شوینده و چیزای عطری اگزما بدتر میکنه . شوهرمم سرش تو گوشی بود ، بعد برگشته میگه بیخود به من انگ بیماری نچسبون جلو شوهرت ،چرا هر چی میشه به شوهرت میگی ،میخوای آبروم ببری ؟ من هیچیم نیست ،فقط بدنم میخاره . فقر فرهنگی بیداد میکنه تو خانواده م .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو سرکه سیب اصل بزنه به بدنش

مگه میشه ؟؟جلز ولز نکنه یع وقت ؟اتفاقا سرکه سیب پارسال خودمون درست کردیم 

خب بهش بگو خاروندن که بدتره فک میکنه حموم نمیری😑اگزما حساسیت پوستیه دیگه چیزی نیست خیلیا دارن باید ...

خب این بدترش میکنه انقدر خارونده زخم شده بدنش ، مواد شوینده هم میگم استفاده نکن گوش نمیده

خب این بدترش میکنه انقدر خارونده زخم شده بدنش ، مواد شوینده هم میگم استفاده نکن گوش نمیده

چی بگم والا 

من یه گوشه از دستم اگزما داره اینقد میسوزه یه شوینده ای چیزی بهش میخوره طاقت ندارم مامانت چجوری تحمل میکنه

بنده خدا شاید نمیدونسته اگزما یعنی چی اسمش یه جوری بوده بهش برخورده.بگو حساسیت داری نباید مواد شویند ...

چرا میدونه بارها در موردش صحبت کردیم خود دکترش گفته اگزما ، ولی این بهش برخورد که جلو شوهرم گفتم ،میگه الان اون میره به خانواده ش میگه .شوهر من اصلا همچین اخلاقی نداره ،برعکس مامانم نخود تو دهنش خیس نمیخوره 

چی بگم والا من یه گوشه از دستم اگزما داره اینقد میسوزه یه شوینده ای چیزی بهش میخوره طاقت ندارم مامان ...

مامان من یه موجود لجبازه ،حاضر بدنس نابود بشه ولی همه جا تمیز باشه 

چی بگم والا من یه گوشه از دستم اگزما داره اینقد میسوزه یه شوینده ای چیزی بهش میخوره طاقت ندارم مامان ...

دارو و پماد چی میزنی ؟؟

مگه میشه ؟؟جلز ولز نکنه یع وقت ؟اتفاقا سرکه سیب پارسال خودمون درست کردیم

سرکه سیب خیلی خیلی عالیه

با پنبه آروم رو پوستش بکشید

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱