سلام بچه ها. من ۳۰ سالمه، یه دختر خیلی احساساتی و حساس.. هشت ساله از ازدواجم میگذره. شوهرم دوسم داره، ولی خیلی محبت کردن رو بلد نیست (در حد خودش میکنه ها ولی نه اونجوری که من دلم میخاد).. از حوصله بحث خارجه که بخام دقیق بگم چه کارایی میکنه یا چه کارایی رو دریغ میکنه. فقط بدونید محبتاش اونجوری که من دلم میخاد نیست و بنظرم اصلا کافی نیست. اما خوش خرج و لارجه . دست و دلبازه. همه خواهرام میگن خوشبحالت هرچی ببینی درجا کارت میکشی میخری. هرکلاسی بخای راحت ثبت نام میکنی و... اینش خیلی خوبه ها ولی خب من همیشه دلم یه زندگی رمانتیک میخاست.. سوالم اینه شما اگه در شرایط من بودید، بیخیال میشدید گیر نمیدادید فکر و خیال نمیکردید و با پول زندگی میکردید برا خودتون و درگیر پیشرفت خودتون میشدید؟ یا هنوز ته دلتون دنبال یه عشق رویایی میگشتید؟ بچه ها واقعاً بچه نیستم سوالمم نمیدونم چطوری واضح تر بپرسم.. دودلم که تاپیک زدم🙏🙏🙏🙏
ناراحت نشو توروخدا عزیزم ولی از خوشی خیلی زیاد و راحتی حوصلت سررفته
مثل خیلی ها از جمله خودم ماه به ماه فکر اجاره خونه دیوونت نکرده یا برای خرید هرچیزی ده بار ته ذهنت حساب کتاب نکردی که بدونی رمانتیک بودن نون و آب برای روز و شب آدم نمیشه
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آره منم قبول دارم که پول و رفاه مالی خیلی ضروریه در زندگی. و خداروشکر که از این نظر مسئله ای ندارم. اما برا آدمی که خیلی زیاد احساساتیه فراوان عشق ورزیدن هم مسئله مهمیه😔
بخدا از نظر مالی همیشه خداروشکر میکنم. چون من خودمم خیلی به استایل و اینا اهمیت میدم. با مرد خسیس یا مرد بی پول، روانی میشم و تحمل ندارم . ولی از طرفیم خیلی زیاد عاطفیم. و دلم میخاس اونجوری که توی ذهن خودمه باهام رفتار بشه😑