سلام بچه ها. من ۳۰ سالمه، یه دختر خیلی احساساتی و حساس.. هشت ساله از ازدواجم میگذره. شوهرم دوسم داره، ولی خیلی محبت کردن رو بلد نیست (در حد خودش میکنه ها ولی نه اونجوری که من دلم میخاد).. از حوصله بحث خارجه که بخام دقیق بگم چه کارایی میکنه یا چه کارایی رو دریغ میکنه. فقط بدونید محبتاش اونجوری که من دلم میخاد نیست و بنظرم اصلا کافی نیست. اما خوش خرج و لارجه . دست و دلبازه. همه خواهرام میگن خوشبحالت هرچی ببینی درجا کارت میکشی میخری. هرکلاسی بخای راحت ثبت نام میکنی و... اینش خیلی خوبه ها ولی خب من همیشه دلم یه زندگی رمانتیک میخاست.. سوالم اینه شما اگه در شرایط من بودید، بیخیال میشدید گیر نمیدادید فکر و خیال نمیکردید و با پول زندگی میکردید برا خودتون و درگیر پیشرفت خودتون میشدید؟ یا هنوز ته دلتون دنبال یه عشق رویایی میگشتید؟ بچه ها واقعاً بچه نیستم سوالمم نمیدونم چطوری واضح تر بپرسم.. دودلم که تاپیک زدم🙏🙏🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣
همیشه همه ابعاد زندگی ما ادما ، ایدهآل و خیلی خوب نیست ، نبود پول خودش هزاران مشکل میاره و حتی عشق ...
من متأسفانه درگیر کمال طلبی ام در همه ابعاد. و فک میکنم یه مرد باید هم عاشق زنش باشه، هم عشقشو خیلی قشنگ و رمانتیک به نمایش بذاره مرتب، و هم از نظر مالی زن رو در رفاه کامل قرار بده . حالا من گزینه آخر رو دارم.. ولی خلأ دومی رو عمیقأ دارم
راجع به انتظارات با شوهرت حرف بزنشما دوتا زبان عشق متفاوتی داریدمثلا شوهرت شاید فکر میکنه خرید کردن ...
من خیلی حرف زدم. یوقتایی میگه حساس شدی. یوقتایی میگه چشم. ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه واقعاً. یا اونقد ناچیزه که به چشمم نمیاد. مشاور رو اصلا قبول نمیکنه چون معتقده بهترین زندگی رو داریم و هیچ ایرادی نداریم😑
باید بیشتر بررسی بشه مثلا چی رو رمانتیک بودن می بینی
مثلاً من میگم مردا وسط کار هم میتونن سه پیام سی ثانیه ای بنویسن که عزیزم حواسم بهت هستا یا توی فکرتما فقط سرم شلوغه... یا خیلی از این کارا که دریغ میکنن.. فقط به سلام احوالپرسی روزانه بسنده میکنن😑
ناراحت نشو توروخدا عزیزم ولی از خوشی خیلی زیاد و راحتی حوصلت سررفتهمثل خیلی ها از جمله خودم ماه به م ...
نه ناراحت نمیشم عزیزم. دنبال اینم که بدونم حساس بودن من و در جستجوی عشق رمانتیک بودن طبیعیه یا من واقعاً حساسم و باید رو خودم کار کنم؟ میخام بدونم حق منه یا ایراد از منه؟
هردوش باید باشهاگر همسرت سعی میکنه محبتش رو نشون بده سختگیری نکناما اگه کلا براش مهم نیست خب سخت می ...
خیلی قشنگ نوشتی.. ممنونم ازت. نکه کلا دریغ کنه ها، ولی یه درصد اون چیزی هست که من میخام. حالا شاید من توی محبت دیدن، خیلی افراطی باشم، قبول.. ولی حداقل نصفش باشه دیگه😑