2777
2789

یکی از فامیل طلاق گرفت میخواست پسر ۱۵ سالش رو با خودش ببره و همه جا پسرش میگفت من با مامانم میرم

خانواده شوهرش بچه رو میبرن خونشون براش s24 اولترا میخرن با ps4 پسره رفته گفته من بابامو میخوام رفته داداگاه گفته من بابامو میخوام دادنش به باباش نمیشه یک جوری گرفتش

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

15 سالشه بزرگ شده دیگه اتفاقا واسه پسر بهترم هست پیش باباش باشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چه بهتررر که رفت .پسره گنده  بچه کوچیک نیس که مامانه نگرانش باشع و غصشا بخوره .

مادره راحته والا

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

فقط پسره😂 آخه ۱۵ ساله دیگه حضانت داره هرجا خواست میتونه تنها بره بیاد که 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم