2777
2789

من حدودا دو سالی هست که عقد کردم پدر شوهرم فوت شده شوهرم شبی که اومد خاستگاری بهم گفت که قرار هست با مادرش خونه دو طبقه بگیرن منم قبول کردم و خیلی بهش گوشزد کردم که من کاملا جدا زندکی میکنم همچیمون جداس اونم قبول کرد .الان بعد دوسال مادرش میگه ما همیشه با همیم خونمون یکیه ولی شوهرم از حرف مادرش اطلاعی نداره .

بنظرتون  به شوهرم بگم مادرش چه حرفی زده ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بخاطر همین میخوای طلاق بگیری؟خب مادرشوهره یه چیزی گفته واسه خودش. شوهرتون که نمیدونن..البته قبول ...

من همون اول ازش قول گرفتم میخاستن همون شبی که اومدن خاستگاری اینو بگن

معلومه مامانش خیلی وابسته س و حالا که شوهرش فوت شده میخواد تو زندگی پسرش باشه 

باید ببینی شوهرت بلده حد و مرز گذاری کنه و به مامانش بگه که نباید همش خونه شما باشه

۹۰ درصد پسرا عرضه این کارو ندارن 

معلومه مامانش خیلی وابسته س و حالا که شوهرش فوت شده میخواد تو زندگی پسرش باشه باید ببینی شوهرت بلده ...

مادرش خیلی بهش وابستس ولی شوهرم خودش خیلی با درک

دیشب تالا باهاش سر سنگین شدم هی میپرسه چته

مردا حرف میزنی نمی فهمن میخوای از سر سنگینی تو بفهمه مامانش چیکار کرده 

بیخیال بابا حرف بزنید مشکلتون رو حل کنید 

لابد از دیشب وکیل و تاریخ طلاق بقیه مائل همبرای خودت حل کردی ...............

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
کمک کنین که چطور به شوهرم بگم که مشکلی پیش نیاد

اول نباید سرسنگین باشی یا تیکه بندازی 

خیلی با روی خوش میری حرف می‌زنی

میگی ازدواج یعنی مستقل شدن از خانواده ها و وقتی تو زندگی دونفره همیشه یه عضو خانواده باشه،خیلی چالش ایجاد میشه

بعد راجع به انتظارات خودت واضح حرف می‌زنی 

که انتظار داری تو خونه تنها باشی نه اینکه مادرش باشه

بعدش نظرشو میپرسی

و بعد ازش میخوای دنبال راه‌حلی برای حد و مرزگذاری باشه

از همدلی بین حرفات استفاده کن

مثلا بگو متوجه ام که مادرت ممکنه احساس تنهایی بکنه اما منم میخوام زندگی زناشویی جداگونه ای داشته باشم و این چیزا درکل