2777
2789

رفته پشت سر من حرف بدی زده

منو‌نامزدمو به همراه مادر بدتر از خودش تو خیابون دیده

رفته به دوستاش گفته خبر دارید خانم معلم دوست پسر داره😑

بعد یکی از بچه ها گفت فلانی اینا رو راجب شما گفته

رفتم یه پسره گفتم چرا همچین حرفی زدی

هیچی نگفت

زنگ زدم مادرش رو تربیت بچه تون بیشتر وقت بذارید

کل کل کرد

منم گفتم مربی گری بچه تونو دیگه به عهده نمیگیرم خداحافظ

امروز بچه هه پیام داده

دهن منو باز نکن

با همین ایموجی🤬

بدرک که بیرونم‌کردی

برو جمع کن خودتو

😑

اعصابم انقدر خورده

آخه بچه ده ساله چرا انقدر بی تربیتت

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

یکم رو تربیت این بچه های بی ادب تون وقت بذارید

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدقه سرننش اینطورتربیت شده

بخدا کپ کردم

فکر نمیکردم بچه انقدر بی ادب باشه

نمیدونم مادرش دقیقا کجای زندگی این بچه ست

بخدا کپ کردمفکر نمیکردم بچه انقدر بی ادب باشهنمیدونم مادرش دقیقا کجای زندگی این بچه ست

دقیقایسریشون واقعا بی تربیتن

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
یکم رو تربیت این بچه های بی ادب تون وقت بذارید

از این مادرا کم نیستن

ی سریا تربیت بچه رو بد میدونن 

ی سریا حرف مردم براشون مهمتره

ی سریا سلامت بچه و سلامت روان بچه براشون مهم نیست.

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تو چرا خودت رو در حد یه بچه میاری پایین؟ اصلا نباید به روی خودت بیاری

ببخشید که باید میذاشتم بچه پشت سرم چرت و پرت بگه

این مادرش حتما گفته مربی تون دوست پسر داره

باید آدم میشد

نه که ساکت شو چون بچه ست

این بچه باید آدم شه یا نه

😂😂😂عجب پسری بزرگ بشه چی میشه

خانواده مادریش از اونان که

هیچکس آدم حسابشون نمیکنه

یه تو بهشون بگی

تا سالها کرم میریزن

و دعوا درست میکنن تا بندازنت زندان

چقدر گستاخانه میای به کاربرا حرف میزنی دلت از جای دیگه پرهاصلا شایسته مربی بودن نیستی شما

حالا شما چرا بهت برخورده

بچه ات بی ادبه؟

کور نیستی که بخون نوشتم بچه های بی ادب تونو

تو‌چرا جلز و ولز میکنی

از این مادرا کم نیستنی سریا تربیت بچه رو بد میدونن ی سریا حرف مردم براشون مهمترهی سریا سلامت بچه و س ...

این بچه چند بار شنیدم

به مادرش فحشای زشت میداد

گفتم با مادرتی

گفت آره

من به مادرم میگم فلان

مادرمم میگه فلان تر

😑

ببخشید که باید میذاشتم بچه پشت سرم چرت و پرت بگهاین مادرش حتما گفته مربی تون دوست پسر دارهباید آدم م ...

نه تو اوایل دوران نوجوانیه و جو پسرا فرق داره وقتی شما رو با یه نفر دیده میره پیش دوستاش میگه انتطار داری مامانش جلو چشماشو بگیره یا جلو دهانش رو؟؟؟ پسرا تو خونه یجورن پیش دوستاشون یجور دیگه...تو جو پسرا ازین حرفا زده میشه نباید اصلا خودت رو قاطی کنی و پاشی به مادرش زنگ بزنی و... ندیده بگیر و به اون که چغلی کرده بگو اصلا اینطوری نیست و جدی باش با بچه ها و اگه ناراحت بودی مستقیم به خود پسره میگفتی که تو نسبت من با اون آقا رو نمیدونی پس حق نداشتی حرفی بزنی خیلی جدی و کوتاه

حوصله تایپ ندارم ولی واست نوشتم چون حس کردم خیلی ناراحتی

ناراحت نباش جامعه همینه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
این بچه چند بار شنیدمبه مادرش فحشای زشت میدادگفتم با مادرتیگفت آرهمن به مادرم میگم فلانمادرمم میگه ف ...

بعد همینا چندروز دیگه نقش شوهرو قراره ایفا کنن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️