2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف بدی زدم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
به شوهر اون زنه بفهمون یه جوری که همسرش با شوهرت در ارتباطه و قبلا دوست بودن...شتید بتونه جمعش کنه.ی ...

ببین من مطمین نیستم که....

شوهرم بعد عقدمون برام تعریف کرد با دختری دوست میشه بعد از چن وقت شاید یکسال اینا دختره میگه من شوهر دارم شوهرمم میخاستع بره به پدرش بگه دختره هم کلی گریه که من میخام جداشم

خلاصه چن سالی باهم بودن دختره هم جدا نمیشه

اینا هم رابطشون تموم میشه

بعدم منو همسرم باهم اشنا شدیم و ازدواج و...

اینا گفته های همسرمه.

همسرم حتی محل زندگی اسم و فامیل دختره رو بهم گفته بود

بعد من که باردار شدم استراحت مطلق بودم خونه پدرم

یه روز توی پبام های شوهرم یه اسمی جلب توجه کرد اسم یه مرد بود ولی با حروف کوچیک بزرگ سیو شده بود یه جور خاص

شوهرمم براش نوشته بود کجایی یه امار بده از خودت اونم ج ندادخ بود اکانت اون شماره اسم دوس دختر سابق همسرم بود و حرف اول فامیلیش

من شک کردم همونه اما شوهرم منکر شد و اون شماره رو پاک کرد

بعد از ۶ ماه همون شماره رو باز با یه اسم دیگه سبو کرد

منم بلاک کردم از گوشی شوهرم

اما سه ماه پیش اون شماره به شوهرم زنگ زده بود ولی شماره بلاک بود و دوهفته اس اون شمارخ از بلاک دراومده

خیلی پیچیده اس

مدرک محکمی نیس

ولی شک بزرگی توی دلمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخشش شاهین فرهنگ گوگل بزن ببینش خیلی بهت کمک میکنه تو گوگل هست رایگان فیلمش.. سزچ کنی محصولات شاهین ...

عزیرم مشاوره رفتم چن جا

همه میگن مدرک محکم نداری همه حدسیاته

میگن انقدر گوشیشو چک نکن

حتی چیزی به روش نیار

اگه چیزی باشه میفهمی

ببین من مطمین نیستم که....شوهرم بعد عقدمون برام تعریف کرد با دختری دوست میشه بعد از چن وقت شاید یکسا ...

یه جوری گوشیش چک نکن که بفهمه.و پنهان کاری کنه بی تفاوت باشی حتی یادش میره چت و ...را پاک کنه

اره بعد یکسال فهمید اوموقع همسرم مجرد بودکامنتم هس بالاتر میتونی بخونی

شوهرت مجرد بوده ولی خانم متاهل بوده خودت هم میگی همش شماره یک  اون خانوم به اسم های مختلف تو گوشی شوهرت هست،تا شوهرت دنبال اون زن باشه هیچکس نمیتونه کاری بکنه