2777
2789
عنوان

بابام یه ادم بی شعور هس

595 بازدید | 31 پست

نگید باباته میدونم این خودم

من مریضم سرم زدم حالت تهوع و گیجم و و تنگی نفس دارم بهش گفتم یه اب بیار برا خودش اب اورد برا من لیوان نیاورد برگشته میگه برو برا خودت لیوان بیار میگم چرا نیاوردی میگه تو تنبلی نمی تونی یه لیوان بیاری کلی باهام بحث کرد اخه یه لیوان اب ارزشش داشت اونم وقتی داشت برا خودش اب می اورد بسه😭😔

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باباته

بابامه ولی ای کاش نبود

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

خیلی مسخره بود

مسخره شمایی

بجای این حرفا برو آب بیار عزیزم

من حرفی نزدم خودش شروع کرد من فقط گفتم برا منم اب بیار

دیگه بحث برا چی بود یچیزو آدم یبار درخواست میکنه اگه نیاورد بازم باید میگفتی ممنون

من چیزی نگفتم خودش گفت برو یه لیوان بیار و ادامه داد تنبلی مگه تو برا من چکار کردی

شعور یعنی احساس و با کمال احترام بی شعور خودتی

درسته احساس من ادمایی مثل بابام کشتن ولی بی شعور نیستم تمام تلاشم می کنم احترام بذارم و درک کنم ولی ادمی که بدون دلیل انگ بیشعوری به بقیه بزنه خودش با کمالات و عالی نیس مراقب رفتارت باش