2777
2789

موهای دختر من شونه میکنم زیاد مو میاد ۱۵ ۲۰ آخه چرا شما شونه میکنید مو میاد؟ ریزش داره ویتامین دادم کلی دکتر بردم ولی خوب نشده موهاش هم کوتاهه و کم پشت شده تا میبندم ریزشش بدتر میشه سسته انگار دق کردم من

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

۱۵ تا ۲۰ تا که کاملا طبیعیه، من دخترم ریزشش از این حدود بیششتره بازم طبیعی میبینمش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ تا ۲۰ تا که کاملا طبیعیه، من دخترم ریزشش از این حدود بیششتره بازم طبیعی میبینمش

واقعا  دخترت چند سالشه؟

حتم مو های دخترت بلنده؟ پرپشته؟من موهای دخترمو اخه کوتاه کردم تا رو شونه بزور میرسه

هیچ ربطی به بلندی و کوتاهی نداره، هر تار مو یه عمری داره که معمولا با شونه کردن تا ۵۰ تا تار هم در طول روز بریزه کاملا طبیعیه، چون مجدد در میاد، شما دارو تقویتی بهش بده ولی ریزش مو تا این مقدار کاملا،طبیعیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
هیچ ربطی به بلندی و کوتاهی نداره، هر تار مو یه عمری داره که معمولا با شونه کردن تا ۵۰ تا تار هم در ط ...

اخه بعضی روزا نمیریزه اگه طبیعیه چرا بعضا نمیریزه؟ و کم پشت میشه موهاش تقویتی دادم چند دوره

اخه بعضی روزا نمیریزه اگه طبیعیه چرا بعضا نمیریزه؟ و کم پشت میشه موهاش تقویتی دادم چند دوره

خب بازم طبیعیه، ریزش و رویش همش بسته به هرمونای بدن داره، یه تایمی بیشتر یه تایمی کمتر، حتی کم خابی و ... مستقیم روش اثر میزاره، بنظرم زیادی حساسی یکم بی تفاوت باش

هر بار شونه کنی میریزه همینقدر؟ کم پشت نشده؟

اره تقریبا

بعد چون موهاش بلنده خیلی ریزشش تو چشم میاد.

حساس نباش.اتفاقا منم.میخوام آزمایش ببرم ببینم کم خونی نداره میریزه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

خب بازم طبیعیه، ریزش و رویش همش بسته به هرمونای بدن داره، یه تایمی بیشتر یه تایمی کمتر، حتی کم خابی ...

آره میدونم من خیلی حساسم دست خودمم نیست احساس میکنم موهاش خیلی کم شده کلا هم کم پشت هست