موهای دختر من شونه میکنم زیاد مو میاد ۱۵ ۲۰ آخه چرا شما شونه میکنید مو میاد؟ ریزش داره ویتامین دادم کلی دکتر بردم ولی خوب نشده موهاش هم کوتاهه و کم پشت شده تا میبندم ریزشش بدتر میشه سسته انگار دق کردم من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتم مو های دخترت بلنده؟ پرپشته؟من موهای دخترمو اخه کوتاه کردم تا رو شونه بزور میرسه
هیچ ربطی به بلندی و کوتاهی نداره، هر تار مو یه عمری داره که معمولا با شونه کردن تا ۵۰ تا تار هم در طول روز بریزه کاملا طبیعیه، چون مجدد در میاد، شما دارو تقویتی بهش بده ولی ریزش مو تا این مقدار کاملا،طبیعیه
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اخه بعضی روزا نمیریزه اگه طبیعیه چرا بعضا نمیریزه؟ و کم پشت میشه موهاش تقویتی دادم چند دوره
خب بازم طبیعیه، ریزش و رویش همش بسته به هرمونای بدن داره، یه تایمی بیشتر یه تایمی کمتر، حتی کم خابی و ... مستقیم روش اثر میزاره، بنظرم زیادی حساسی یکم بی تفاوت باش
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی