2777
2789
عنوان

پاکیزگی روده و ترش معده

121 بازدید | 19 پست

تابحال چیزی شنیدید کسایی که پوست کثیفی دارند مشکلشون از روده بزرگه؟!!

و اگر بهداشت لازمه چطور تمیزش کنیم؟

شنیدم زیاد هم ترش می‌کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یبوست داره که ریفلاکس هم میده

پوست و جوش زدن خیلی به کبد و روده ربط داره

پاکسازی هم با خوراکی هایی هست که کبد رو پاکسازی میکنن، مثل خاکشیر با اب گرم، اسفرزه، تخم شربتی، سبزیجات و میوه جات کم قند ، ورزش کردن، کم کردن قند و شکر و خوراکی های شیرین و ....

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

😐والله من فقط شنیدم پوستایی که خیلی حساس و زود جوش میزنن بخاطر کبد چرب اینو تاحالا نشنیدم که گفتین 

حالا یه چی دیگه هم شنیدم شاید بخاطر کج شدن ستون فقرات یا حتی کج شدن لگن باشه 

من پوستم تیره و چرب و جوش دار هست . التهاب روده هم دارم نمیدونم ربط داره یا نه . ولی ترش نمیکنم

ربطی به التهاب روده نداره، ولی ربط به کبدتون داره

کبد هم راس دستگاه گوارشه، کبد سالم باشه روده هم سالم میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
طب اسلامی برین

یک مدتی حدود سه سال پیش رفتم رژیم غذایی و خیلی دستورات دیگه حتما نگاه کردن و گوش کردن رو بهم گفت. و نتیجه عالی بود ولی خانواده قبول نمی‌کردند که من چهل روز فقط چند مدل غذای معین بخورم. و مثلن موسیقی رپ و جاز و ریتمیک گوش ندم. و خلاصه با خانواده سخته. باید مجردی زندگی کنم که فعلن شرایطش نیست

میوه و سبزیجات رو بیشتر از قبل مصرف کنید و همین طور حبوبات... اینا فکر کنم چون فیبر دارن یبوست رو از ...

میوه گلخونه ای و سبزیجات پرورشی معده ام رو داغون کرده طبیعی و دستکاری نشده هم کم گیر میاد. نمی‌دونم چی بخورم که سالم باشه.

چه جالب. نشنیده بودم.. کجا میشه برای رفعش مراجعه کنم؟

من منظورم برا پوستی که حساسیت داره و کدره بود .

دوستم الان لگن و ستون فقرات کجه میگه پوست بدن و صورتم کدر شده و پر حساسیت از طرفی هم پریود نمیشه دیگه