2777
2789
چی بگم آخه ولی سنش کمه واقعا برا ازدواج زوده خونه اینا هم که نداره بنظرم باید به یک درآمد خوبی برسه ...

اره خب 🫠ولی اگه بجایی برسه حس میکنم منو فراموش میکنه

چرا کنکور دادم ولی چیزی نیاوردم چون من درگیر نهایی بودم اصلا کنکور نخوندم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دقیقا همسن تو بودم ک با پارتنرم وارد رابطه شدم

ولی فرق من اینه که من همه ی دنیامو اون پسره نکردم

عزیزم داری اشتباه میکنی واقعا باید برای خودت ارزش قائل شی و تمام زندگیت رو یه پسر نبینی 

من از تجربیات خودم اگه بخوام

درسته طرفم رو خیلیییی‌میخوام ولی هیچوقت به اینکه بدون این زنده نمیمونم یا بعد این نمیتونم عاشق شم فکر نکردم 

و تو این سال هایی ک با هم بودیم فقط رو هدفم تمرکز کردم و اصلا واسم مهم نبود که رابطمون به ازدواج ختم میشه یا خیر

کلا دلم میخواد فقط با هم بمونیم اصلا ازدواجی نبستم 

متنفرم از ازدواج 

پیرینسس🎀🤍

رابطه ها یک دفعه تموم نمیشن. کم کم، با بررگ شدن، متوجه میشید راه و هدف هاتون توی زندگی فرق داره. 

با چیزی که توصیف کردید، بهتره زودتر با خودتون کنار بیایید و فکر این رابطه ی نامشخص و دیگه نکنید— یا ریسک کنید و روزای سختی و تجربه کنید تا ببینید بعدها چی میشه.

🫠😭واقعا دیگه خستم از صبر زیاد

الان چه گیری دادی به ازدواج هنوزم سنت کمه اصن ازدواج اون چیزی فکر میکنی نیست بچسب به هدفت و براش تلاش کن تو این مدتم اون اگه زرنگ باشه صاحب خونه و‌زندگی شد و‌اومد خاستگاریت که خب عالیه اگرم صاحب هیچی نشد بدون اصن این مرد زندگی نیست بعد از ازدواج باهاش بدبخت میشی و در حالت سوم اگه صاحب همه چی شد و‌نیومد خاستگاریت مه فدای سرت تو هم معطل اون‌ نبودی به هدفت رسیدی و میزاریس برای همیشه کنار 

عزیزم تو هممثل من کم سن بودی و کم صبر ....ب نظرم دنبال توجهش نباش ی مدت بذار هردو به هدف هاتون برسید ...

چیبگم والله  من اگه ۵ سال دیگه هم صبر کنم این به جایی نمیرسه با کاری که کرده رفته زده از صفر شروع کرده 

هر چی بهش گفتم نرو نرو نمیخواد همین ایران بمون پدرش میگفت برات کار جور میکنم حتی ماشین انداخت زیر پاش قبول نکرد گفت من به این زندگی راضی نیستم 

اشتهاش زیاده

خوشبخت باشی عزیزم دیگه به رابطه ای که تموم شده فکر نکن الان آدم واقعی زندگیت شوهرته

همه بهم میگن باهاش بمون درستو بخون ولی من همش وسطا درس به این فکر میکنم نکنه بعدا واقعا همه چی خراب ...

این خودش داره ب وضوح میگ دیگ نمیخواد ادامه بده شما چیو میخوای ادامه بدی 

بیخیال برو سراغ زندگیت انشالله ادم بهتر قسمتت شه

این همه پسر 

بعدم تو سنت خیلی کمه ب فکر پیشرفتت باش ن شوهر چ عجله ایه واسه شوهر کردن اخه 

حالا این رابطه که که معلوم نیست به جایی برسه ولی شما هم سنی ندارید چقدر عجله دارید برای ازدواج

اخه من بزور میتونم ببینمش حتی به مادرم میگم سال دیگه میخواد برگرده منو ببینه میگه نمیزارم

اره خب 🫠ولی اگه بجایی برسه حس میکنم منو فراموش میکنهچرا کنکور دادم ولی چیزی نیاوردم چون من درگیر نه ...

خب بچسب به کنکورت 

دیگه خودتی و شانست بعضی پسرا نسبت به عشق تعهد دارن 

بعضیا هم تنوع دارن و بگیر نیستن