2777
2789
منم دقیقا همسن تو بودم ک با پارتنرم وارد رابطه شدمولی فرق من اینه که من همه ی دنیامو اون پسره نکردمع ...

چیبگم والله 🫠 اخه حسی که به طرف دارم یه چی فراتر از عشقه یجور حامی بوده برام خیلی وقتا بخاطر همینه که خیلی وابستشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیبگم والله من اگه ۵ سال دیگه هم صبر کنم این به جایی نمیرسه با کاری که کرده رفته زده از صفر شروع کر ...

اگه میدونی واقعا داره درجا میزنه و روی مخت رفته هرگز کوتاه نیا ...تموم کن ، دندون لق را اخرش باید کند و انداخت دور .....

شاید این غم جدایی کاری کنه زرنگتر بشه ....ی مدت تهدید کن ک دیگه نمیخوای ادامه بدی و سختته ....میخوای دل ببری ک فرصت برای موفقیت و شخص جدید داشته باشی ....خودت را اذیت نکن هیچکس نمیتونه حس واقعی درونت را درک کنه پس خودتی ک با کمک ی مشاور میتونی بهترین تصمیم زندگیت را بگیری ....

حالا این رابطه که که معلوم نیست به جایی برسه ولی شما هم سنی ندارید چقدر عجله دارید برای ازدواج

معلوم نیس چرا کاربرای اینجا این شکلین تا 18 ساله میشن تاپیک وای مجرد موندم وای حالا چ کنم میزنن من واقعا پرام ریخته دیگ 😐😑

خب بچسب به کنکورت دیگه خودتی و شانست بعضی پسرا نسبت به عشق تعهد دارن بعضیا هم تنوع دارن و بگیر نیستن

نمیدونم کلا اینو دیدم هیچ حسی هم به دخترای دیگ نداره اصلا نه اینکه از رو حرف خودش یا چیزی از اخلاقاش متوجه شدم کلا آدم سردیه 

مادرش میگفت عجیبه انقدر از تو خوشش اومده 

نمیدونم کلا اینو دیدم هیچ حسی هم به دخترای دیگ نداره اصلا نه اینکه از رو حرف خودش یا چیزی از اخلاقاش ...

خب فعلا رو کنکور تمرکز کن ی رشته خوب قبول شی 

اگر شاغل بشی راحتی نهایت به عشقت نرسیدی با کس دیگه ای میتونی ازدواج کنی 

اگه میدونی واقعا داره درجا میزنه و روی مخت رفته هرگز کوتاه نیا ...تموم کن ، دندون لق را اخرش باید کن ...

خودم به فکر جدایی ولی یه سال اخیر پیشرفت داشته و درجا نزده

خودش گفته ک الان ک س ماهه ندیدمت حسم ندارم

سه ماه ازش دور بودم ولش کردم سه ماه دیرم نمیتونم بدونش داشتم دیوونه میشدم برگشتم دیدم خیلییییییی لاغر شده خواهرش بهم میگفت بخاطر اینکه نیستی با هیچکدوممون درست حسابی حرف نمیزنه

کلا بعد اون زمان حسش کمتر شد بهم ولی همچنان وابستس 

سه ماه ازش دور بودم ولش کردم سه ماه دیرم نمیتونم بدونش داشتم دیوونه میشدم برگشتم دیدم خیلییییییی لاغ ...

ولش کن

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

شاید برگشت

صبر کن شاید درست شه

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

خودم به فکر جدایی ولی یه سال اخیر پیشرفت داشته و درجا نزده

اگه پیشرفت داشته باز هم صبر کن .ببین مادر از دست داده روحش روز ب روز بیشتر داغون میشه ،اگه توهم نباشی و تو غربت باشه براش واقعا سخت میشه ...

یکسال دیگه صبر کن ولی اینبارمتفاوت ، باش ولی انگار نیستی، زنگ نزن،پیش قدم نشو، تمرکزت را ازش بردار و بذار روی درس، بذار ذهنت احساس شکست آنی نکنه و اروم اروم و بامنطق با موضوعات کنار بیاد ....خودت را ب خدا بسپار و ازش بخواه ک بهترینها نصیبت بشه و عاقبتت ختم بخیرشه