2777
2789

تا امروز انقد جدی نگرفته بودمش با اینکه انقد شوهرم مسخره میکنه... من بعد سزارین پوست زیر نافم افتاده و شل شد فقط همون قسمت.. تا قبل از شیر گرفتن بچم وزنم ۵۶ یا هشت بود قدمم ۱۶۰ بعد دوسال ک بچمو از شیر گرفتم انگار اشتهام بازشد .. نمیدونم دست خودم نیست پرخوری گرفتم خلاصه ده کیلو اضافه کردم توپر شدم اماااا شکمم شبیه زنای پنج ماهه شده و دیگه شکم بعد زایمان نیست امشب ک چندنفر عروسی بهم گفتن حامله ای؟؟؟ اونجا ک هیچی نگفتم اما الان واقعا دلم شکمی رو میخاد ک مثل قبل باشه کمکککک باشگاه نمیتونم برم فعلا 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

متاسفانه بعد از سزارین آدم شکمش کامل برنمیگرده منم بعد از چهار سال هنوز شکم دارم که به خاطر ورزش نکردنم و نبستن آن بعد از عمل بود که خوب به خاطر بخیه ها نمیشد.

چاره اش ورزش حتی در خانه و کم کردن کالریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بعد از سزارین آدم شکمش کامل برنمیگرده منم بعد از چهار سال هنوز شکم دارم که به خاطر ورزش نکر ...

منم نتونستم شکممو ببندم دردش وحشتناک بود .. شما لباس جذب بپوشید معلوم میشه؟ من واقعا انگار باردارم خیلی ناراختم .. ورزش چندوقته حواب میده 

حرکات ورزشی از توی برنامه های گوگل دانلود کن یا از ی مربی انلاین برنامه بگیر تو خونه ورزش کن لاغر می ...

یاید کل بدن لاغر بشه؟؟ ورزشی هست ک فقط شکم جمع بشه؟

یاید کل بدن لاغر بشه؟؟ ورزشی هست ک فقط شکم جمع بشه؟

نه ببین منم دیدم شکم بعد زایمان جمع نمیشه

فقط ی راهی هست که به یکی از آشناها پیشنهاد داده بودن 

ی سری دستگاه که چربی شکمو میشکنه فقط همینه وگرنه با ورزش یکم زمانبره فک کنم 

البته بستگی داره ها برای بعضیا بعداز اینکه دوباره حامله میشن و بچه به دنیا میاد جمع میشه 

میشه ی الهی به رقیه بگی حاجتمو امام رضا بده جور کنه برم پابوسش؟⚘️