2777
2789
عنوان

کسی کم کاری تیروئید داره سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست
برو به درمانگاه آزمایش های لازم بگو برات بنویس سنت بگو هر چی لازم بگو برای چکاب کلی برات بنویسهبعد ت ...

باشه ممنون عزیزم ولی آزمایش یه هفته پیش دادم حالا اگه ادامه داشت دوباره باید برم..‌

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
شایدم چیز گرم خوردی پریودت یکم طولانی شده

نمیدونم عزیزم روزهای اول پریودم سفر بودم و پیاده روی زیادی داشتم و آزمایشم دادم تیروئیدم کم کاره حالا نمیدونم دلیلشو...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دیگه جواب آزمایشت ببر پیش به متخصصخونریزی زیاده یا فقط لکه بینی اگه لکه قهوه ای باشه عادی یکم

جواب آزمایشمو نشون دکتر آزمایشگاه دادم فقط کمی فقر آهن دارم و کم کاری تیرویید... پریودم الان که روز هفتم هست متوسطه

خوب خدارو شکر چیزی نیست من این مشکل داشتم ببخشیدا می گم فقط لخته بود خیلی بد بود

ممنون عزیزم میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدی که برای شما دلیلش چی بود و چیکار کردین؟

خیلی بد بود آخرش قرص مصرف کردم برای تیرویید برای خونریزی هم دستگاه میرنا استفاده کردم

ممنون گلم از راهنماییتون....انشاالله همیشه سلامت باشین