خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 عنوان کسی کم کاری تیروئید داره سوال دارم 180 بازدید | 22 پست تازه متوجه شدم که تیروئیدم کم کار شده و این ماه روز ۷ پریودیم ولی قطع نمیشه ممکنه دلیلش کم کاری تیروئید باشه؟؟ حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند 1404/06/20 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 منم تیروئیدم کم کاره من تا حالا کم کار نبودم یه سری فقط پر کار بودم.. اینجور علائمی نداشتی تا لحال؟ حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 تیرویید کم کار پریود کم میکنه نه زیاد میگن پرکاری کم میکنه حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 بله منم دارم برو دکتر یه دوره قرص می ده زود درمان می شه عزیزم کم کاریم درمان میشه یا خونریزیم؟ حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 برو دکتر تا دکتر تشخیص بده فعلا دکتری در دسترس نیست و منم استرس دارم حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
بیتوتنهام عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 339 فعلا دکتری در دسترس نیست و منم استرس دارم چطور بی تو تنهام
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 چطور پنج شنبه ها متخصص نیست و جمعه تعطیله... تازه شنبه باید وقت بگیرم که اونم معلوم نیست کی وقت بده.... حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
بیتوتنهام عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 339 پنج شنبه ها متخصص نیست و جمعه تعطیله... تازه شنبه باید وقت بگیرم که اونم معلوم نیست کی وقت بده.... خب میتونی بری بیمارستان مشکلتو بگی راهنماییت میکنن بی تو تنهام
خدایا_منتظر_معجزتم مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3496 خب میتونی بری بیمارستان مشکلتو بگی راهنماییت میکنن عزیزم بیمارستان فقط دکتر عمومی داره ... حالا بازم ممنون حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
سیماسابق عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 870 برو به درمانگاه آزمایش های لازم بگو برات بنویس سنت بگو هر چی لازم بگو برای چکاب کلی برات بنویسهبعد تعطیلات برو دکتر متخصص شاید اصلا مشکل تیروئید نداشته باشید همون دکتر عمومی ایرادی داشتی بعدش معروفیت می کنه