2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت که بیا

200 بازدید | 16 پست

رفیق صمیمیمه 

من اعتقادات و مرز های خودمو دارم اونم میدونه 

ولی اون مشروب میخوره و... 

ما 11 ساله دوستیم  قبلا اینجوری نبود خیلیم با معرفته قبلا اعتقادات محکمی داشت الان فک کنم حتی خدارو قبول نداره 

بهم گفت میای بریم مشروب بخوریم و... 

گفتم نه اصلا 

گفت حله 

ناراحت نشد ولی خب من یه لحظه یه حس بدی گرفتم از این موضوع 

بچه ها ما خیلی با هم فرق داریم از این نظر ها به نظرتون این دوستی درسته؟ 

خیلی دوستش دارم ازش بدی ندیدم واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دانشگاه یه هم اتاقی داشتم نامزد عقدی داشت اما پسر باز بود 

آنقدر با هم رفیق بودیم ،من شبیه اون نبودم اما هیچوقت رو من اثر نذاشت رفتارش ،شخصیت من کلا غیر قابل تغییره 

در کل دختر خوبی بود الآنم بعد هفده سال همچنان دورادور خبر همو میگیریم .

بستگی به تاثیر پذیری تو داره 

...

با اجازه ی اسی دوستان لطف میکنید تاپیک آخر منو گزارش بزنید بترکه خواهشمندم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من تو دانشگاه یه هم اتاقی داشتم نامزد عقدی داشت اما پسر باز بود آنقدر با هم رفیق بودیم ،من شبیه اون ...

نه منم عین شما کلا با هر جور آدمی در ارتباط بودم ولی تاثیر و اینا نداشته برام 

فقط چون این پینشهادو داد یه جوری شدم همین 

عاشقشم خدایی خیلی رفیق خوبیه

اگر نمیتونی روش تاثیر خوب بذاری رابطه تو باهاش قطع کن حضرت علی فرمود آدمارو از هم نشینشون میشه شناخت

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

خیلی مهمه کی رفیق و همنشین آدم باشه چون ناخودآگاه تاثیر میزاره بدون اینکه آدم خودش متوجه باشه 

حالا میتونه این تاثیر مثبت باشه میتونه منفی باشه. 

من خودم به شخصه با هرکی ارتباط نمیگیرم