2777
2789

حدود یک ساله نیم نامزدیم البته خودم طولانیش کردم این مدت که نامزد بودیم متوجه شدم ۶ واحد از دندوناشو از دست داده منظورم دندونای عقبیشه جلویا سالمن البته ظاهر و قیافه تیپ خوبی داره وضع مالیشم بد نیست اخلاقشم خوبه خودمم بهش چند بار تذکر دادم گفتم برو ایمپلنت کن هی امروز فردا کرد آخرشم نرفت تا که چند روز دیگه میخواییم عقد کنیم به کسیم چیزی نگفتم نخواستم خجالت زده بشه حتی به دوستام یا خانوادمم چیزی نگفتم مثل یه راز مونده تو سینم چون خودشم قسمم داده به کسی چیزی نگم 

خیلیا بهم میگن این موضوع مسئله مهمی نیست نکن این کارو اما من حساس شدم نسبت به این موضوع 

شما اگه جای من بودید میتونستین با این مسئله کنار بیاین ؟

من 23 سالمه اون 27

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ساله مشغوله🤣

حتما دیگه قرار نیست همه در آرامش بودن شاید درگیر چیز خاصی بوده بعضی وقتا هم آدم وقتش خالی باشه یکم احساس کسلی داره هیچ کاری نمیکنه اون روز به هر حال گلم من نظرم رو گفتم شما میتونی جدا بشی اگه باهاشون راحت نیستی

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

بنظرم حتما جدا شو همین ک بخاطر این موضوع یه سال و نیم تحمل کردی شاهکار کردی🫤

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣