2777
2789

نامزدم دیده بود جای کبودیارو بعد گفتش به خدا تورو زدنت زهرا. لینک تایپیکشو میذارم پایین که چرا بابام کتکم زد و همسرم چیا گفت

هی سعی میکردم باز کبود نشه بدنم  کبودیای قبلیم خوب شن

مامانم باز محکم با مشت زد تو کمرم😑

سرِ چی؟ داشت از لباسشویی لباس درمیاورد به منم گفت داروی ابجیتو بده منم نمیدونستم داروش چه شکلیه هی نشونی پرسیدم چه رنگیه اسمش چیه یهو دیدم جیغ زد

دیدم لباس شسته شده از لباسشویی افتاده رو یه لباس کثیف

اومد یه مشت محکم زد رو کمرم که احقمی فلانی و فلان من کاردارم تو ازم سوال میپرسی. بعد هم گفت از نامزدت بد هم میگی هرچی باشه از سرت زیاده😑

دیگه اعصاب نداشتم اومدم اتاقم هیچی نگفتم

پایین هم دوتا لینک تاپیکای چرایی کتک خوردن فجیعم و حرفتی نامزدم رو گذاشتم

اطرافیان سمی : 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبلا تاپیکات بودم پدر مادرت متاسفانه هردوشون مشکل دارن اگ دوباره نامزدت متوجه شد بایذ واقعیت بگی چون واقعا مرد مشکوک میشه ذهنیت بدی براش ایجاد میشه

سعی کن تو دست پاشون نباشی این چن وقت امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم

پدر و مادرت سم به تمام معنا

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

مامانم:

کتک نمیزنه ولی صبح تا شب با فحشاش روانم و بهم میریزد

بعد تازه نامزدم میگه چرا شاد نیستی چرا ذوق نمیکنی چرا مثل دخترا رفتار نمیکنی یکم لوس باش

شاد بودن چ کوفتیه علنا با ی بد دهن ب اسم مادر زندگی میکنم

الان حست چیه؟؟ بنظرت محیط اطرافت سمی هست؟کمک میخای؟یا صرفا میخای روزمرگیتو برامون توضیح بدی؟

نه میخوام اینجا کارای وحشتناکشون رو بنویسم تا یادگار بمونه تا هرچند وقت یه بار بخونم خریت نکنم و دلم براشون نسوزه

مامانم:کتک نمیزنه ولی صبح تا شب با فحشاش روانم و بهم میریزدبعد تازه نامزدم میگه چرا شاد نیستی چرا ذو ...

دقیقا

خوابگاه بودنی انقد شادو سرحال با همسرم حرف میزدم میام خونه افسرده میشم

خواهرشوهرمو میبینم که چقد لوس بازی درمیاره و مامانش نازشو میخره غبطه میخورم بهش که اینقد دخترونه هست روحیش🥲

دقیقاخوابگاه بودنی انقد شادو سرحال با همسرم حرف میزدم میام خونه افسرده میشمخواهرشوهرمو میبینم که چقد ...

وای تو منی یا من توام

میبینم دست ب سیاه سفید نمیزنه و از من ده سال بزرگ تره هنوز سر می‌زاره رو پا مامانش ..تازه ادبم نداره

مادرم قربون صدقش می‌ره

حالا من تا حالا ی توهین بهش نکردم بازم شانس عن منه

عزیزم قبلا تاپیکات بودم پدر مادرت متاسفانه هردوشون مشکل دارن اگ دوباره نامزدت متوجه شد بایذ واقعیت ب ...

ذهنیت بد مثلا چی؟ یعنی فکر کنه یه مرد اینکارو کرده؟

عزیزم قبلا تاپیکات بودم پدر مادرت متاسفانه هردوشون مشکل دارن اگ دوباره نامزدت متوجه شد بایذ واقعیت ب ...

ممکنه منم مث مامان بابام مشکل داشته باشم؟ میترسم بچمو اذیت کنم

من متوجه نبودم با حرف نامزدم فهمیدم ادم شکاکی هستم بهم گفت بددلی. بابامم بددل‌و شکاکه

سعی دارم درست کنم این مشکلمو

ممکنه منم مث مامان بابام مشکل داشته باشم؟ میترسم بچمو اذیت کنممن متوجه نبودم با حرف نامزدم فهمیدم اد ...

نه عزیزم چرا باید این رفتارو داشته باشی

یسری رفتارا در ادم نهادینه شده چون بیس  و اندی سال بلاخره تو اون خونه زندگی کرذی،!

یسری حرفا یسری رفتارا رو ادم خودبخود تقلید میکنه ولی کم کم یاذ میکیری