لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب یه چایی یا قهوه یا نسکافه ای چیزی با یه تیکه کیکی یا بیسکوییتی کنارش بشین بخور یه فیلم عشقولانه نگاه کن همه چی درست میشه
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
ولی همین رویه رو پیش میگیرم یا میرم دوش میگیرم یعنی نمی ذارم هیجاناتم برام تصمیم بگیره شکرخدا تا حالا نتیجه داده
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین