2777
2789

نمیدونم مشکل از کجا بود ولی لحظه شماری میکردم قرار به پایان برسه! بچه ها من خیلی منطقی ام ولی به وایب و حس و حالی که از آدما میگیرم خیلی اعتقاد دارم! 

اصلا حال خوبی نداشت 

اختلاف سنیش با من حدود ده سال بود 

نمیگم بخاطر سن بود یا... ولی من پر از حس و حال مثبت ولی اون برعکس! نور زندگی از چشماش رفته بود 

اصلا از‌ش خوشم نیومد 🫠

کنارش حس امنیت نداشتم واقعا😮‍💨

خداروشکر تموم شد

خداروشکر

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

همیشه به حس شیشمت اعتماد کن

حس ششم یه دختر خیلی قوی تر از اطمینان یه مرده

https://s6.uupload.ir/files/91217c5c85a75c14f4539cbe57216503_lavz.jpg و https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۱۵_۱۸۵۷۳۶_pinterest_t018.jpg و https://s6.uupload.ir/files/67ba3daec7b52e801d2c3b631bb46201_t6uj.jpg

اختلاف روحیه و اختلاف سنی هر دو موثره

خیلی مؤثره 

من فکر میکردم بیشتر از سنم میزنم و عقلانی باید با آدم مسن تر ازدواج کنم ولی ایشون دیگه خیلی از دور خارج بود... 

همیشه به حس شیشمت اعتماد کنحس ششم یه دختر خیلی قوی تر از اطمینان یه مرده

وای دقیقا تو راه برگشت پشتم نگاه میکردم 🫠 نیاد دنبالم! 

ولی فقط حسم نبود حرفاش! پشت میز جوری نشست که می‌خورد بهم! 

خوب ازش خوشت نیومده قطعا ادم بدی نبوده ولی به دل تو نبوده

نه اینو میدونم که آدم بدی نبوده 

ولی حس و حال خوبی به طرف مقابل نمی‌داد 

من شده تو قرار خوشم نیومده ولی حس بدی هم نگرفتم! 

دادن احساس بد به مخاطب ناشی از حال بد درون اون آدمه