2777
2789
دعا کنید😂منم یه جا قابم کنید این چندروز ازش حرف زدم براشم تاپیک زدم میترسم منو بکشه🤣😱

بوشه😂😂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعدام شده تازگیا نه فک کنم ماه پیش .اینستا من دیدم یه خبر گزاری بود

منظورم سایت رسمی خبرگزاریای معتبره 

اینستا خبرگزاری متفرقه زیاد داره. اگه ده سال پیشم اعدام میشد مطمئنا خبرش تو یکی از اینا بود

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

چه کار کرده

بچه هارو میزد با سیلی تو صورتشون البته منو هیچ وقت نزد ولی من همیشه با ترس ولرز تو کلاساش میشستم از اون موقع استرسی شدم کلا یادمم میوفته اعصابم خورد میشه    

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

وای خوندم ماواراهای باوراهای😂ترس برمن غلبه کرده😜گیج شدم

چه جوری اینهمه رو میکشته خانواده اینا شک نمیکردن یا شناسنامشو یه نگاه نمینداختن چرا اینقدر شوهر میکرده 

دختر پاییزم🍂

وای خوندم ماواراهای باوراهای😂ترس برمن غلبه کرده😜گیج شدم

تاثیرات بی خوابیه حتما😅😅

چه جوری اینهمه رو میکشته خانواده اینا شک نمیکردن یا شناسنامشو یه نگاه نمینداختن چرا اینقدر شوهر میکر ...

مگه دائم بوده

فکر میکردن بعداز شوهر اول خدابیامرزش این دومیه

چمیدونستن این۱۰امیه یا یازدهمی

وااای دلم میخواد یه روزی اونقدر بیخیال بشم الگومم کلثومه که ندونم الان قتل ۱۵امه۱۴امه🙂

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

بچه هارو میزد با سیلی تو صورتشون البته منو هیچ وقت نزد ولی من همیشه با ترس ولرز تو کلاساش میشستم از ...

یه معلم عربی داشتم  بچه ها رو با خط کش میزد به حدی که یه بار خط کش شکست الان که گفتی یاد اون افتادم خانم ارجمند 

دختر پاییزم🍂

چه جوری اینهمه رو میکشته خانواده اینا شک نمیکردن یا شناسنامشو یه نگاه نمینداختن چرا اینقدر شوهر میکر ...

ببین این زن باهوش بوده 

میرفته صیغه میشده انگار، صیغه پیرمردهای مریض، بعد یه جوری حرفه ای داروهاشونو میداده که کم کم بمیرن و هیچ کس شک نکنه.

اصلا یه وضعی

مگه دائم بودهفکر میکردن بعداز شوهر اول خدابیامرزش این دومیهچمیدونستن این۱۰امیه یا یازدهمیوااای دلم م ...

نمیدونم پس حتما صیغه بوده 🫥😂

یه تحقیقم نمیکردن 

دختر پاییزم🍂

اره خوابو ازم گرفته کلثوم😂شوخی میکنممرسی که دقت کردی

خواهشمندم 

امیدوارم خوابش رو نبینی😂

نمیدونم پس حتما صیغه بوده 🫥😂یه تحقیقم نمیکردن

ببخشید دفعه بعد میگیم تحقیق کنن😂اخه صیغه مرد۸۰ساله چه تحقیقی میخواد😆

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده