2777
2789

بچه ها خواهرم خیلی هیکلی و درشته،خیلی پز هیکلی و درشت بودنشو میده ،،بقیه بهش میگن ورزشکاری ،از همون اولش هم اینجوری بود ،خیییییلی از تیپ و قیافه ی خودش تعریف می‌کنه و اونایی رو که کوتاه و یا قد متوسط رو دارن مسخره می‌کنه ،،،مثلا به بچه های برادرم میگه اینا قد بلند نمیشن دیگه لباس بهشون نمیاد ...یا همش میگه فقط لباس ب خودمو و اون یکی خواهرم میاد چون ما درشت و قدبلند و هیکلیم ...بعد منم میگم مگه آدمای متوسط زشتن یا خداس نکرده آدم نیستن ....درجواز میگه آره آدم متوسط به چه دزدی میخوره ..من همه جا میرم ازم حساب میبرن و میگن خوشبحالت قدرت بلنده و فلان و کلی تعریف ...و منو که قدم متوسطه میگه تو به مادرمون رفتی هیچ لباسی بهت نمیاد ....شما باشین چکار میکنین و چی میگین ،،،،،،،،ایا منظورش از اینحرفاش چیه میشه راهنمایی کنین 

👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو کاش عقلت اندازه هیکلت درشت بود فندق مغز

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ادم خودشیفته:

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

چقدر دلش سیاهه

ینی چی ،میشه بیشتر توضیح بدین ،چرا همش آدمهای هیکلی رو میپسنده ....مثلا یه پرفسور ک قدش متوسط یا کوتاه باشه ،معذرت می‌خوام به پی پی خودشم حساب نمیکنه 

👩‍❤️‍👨

بهش بگو که هرجا رفتم تعریف هیکل و قدتو پیش همه میکنم فقط لطفا دیگه ازین به بعد دهنتو ببند و انقد تو مخ نباش 

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂