2777
2789

سلام دوستان 

5 ساله ازدواج کردم. خونمون با خونه مادرشوهرم تو یه کوچه اس. یعنی بیچاره شدم بابت این نزدیک بودن. آنقدر حرص خوردم میگرن عصبی گرفتم. الان شوهرم گقته در آینده میخاد تو یه ساختمون، 2 طبقه مجزا خونه بگیره برامون. بهش گفتم هیچ جوره قبول نمیکنم بیام تو یه ساختمون. چیکار کنم منصرف بشه از این تصمیم؟

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر موضع خودت بمون

غیر مستقیم میگه اگه نیای بچه رو هم میبرم برو خودت یه تصمیمی برای زندگی مشترک بگیر.

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

همین سر حرف خودت بمون بگو من نمیام اونجا

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اصلااااا به هیچ وجه قبول نکن که بیچاره تر میشی

اگه رفتن خونه گرفتن من نرم؟ میشه به نظرت؟ قهر کنم برم خونه پدرم؟

غیر مستقیم میگه اگه نیای بچه رو هم میبرم برو خودت یه تصمیمی برای زندگی مشترک بگیر.

بگو بهتره مستقل باشیم

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اگه رفتن خونه گرفتن من نرم؟ میشه به نظرت؟ قهر کنم برم خونه پدرم؟

قبل از خرید یه فکری کن اونجوری خیلی اوضاع سخت میشه اگه تصمیمش قطعیه همین الان قهر کن تاپشیمون بشه نمیگم پاشی بریااا ولی  کوتاه نیا 

جنگ اول به از صلح آخره