2777
2789

هر دوهفته دخترمو میارم گفتار درمانی مشهد بعد الان یک ماه شده که چهار جلسه میشه ...جدا از اذیتش با دوتا بچه ...دخترم خیلی اذیت می‌کنه فحش میده جیغ میزنه نمی‌دونم چیکار کنم واقعا تو فشارم یعنی همه بار مسئولیت این دوتا بچه با منه شوهرم فقط حمایت مالی داره ...بعد من هر وقت که میام با خانوادم میان مشهد خونه داریم دخترمم که کلا به حرف من نمیکنه ..بابام داشت داداشم و دعوا می‌کرد بعد دخترم صدای جرسی داره هنوز داشت می‌گفت آقاجان سروصدا نکن بهش گفت تو زر نزن بچه یا تو راه رو داشت راه می‌رفت گفت برو بخواب بچه که نیام به دهنت بزنم...کلا حس بدی دارم با بابام جایی میرم مامانم البته دعواش کرد گفت به جانان کار نگیر چته....کلا به بچه های من به چشم بچه داماد نگاه می‌کنه...سر زایمان پسرم از بیمارستان اومدم خونه مامانم یک سر رفت خونه دوش بگیره بیاد بعد مادرشوهرمم برام ناهار درست کرد تا بعد ظهر وایساد که مامانم بیاد و بره بعد شروع کرده بود به سروصدا کردن که به ماچه که تو بری جمعش کنی بچه اونایه مادرشوهرش بره ...با منم پشت گوشی دعوا کرد که به ما ربطی نداره تو زایمان کردی در صورتی من خودم همه کارامو میکردم که حرفی نباشه دلم کلا سرد شده ...الآنم مریض دیالیزیه که اون زمان زایمانم خواهرم اومده بود خونه مامانم که بابام مشکل ناهار و شام نداشته باشه😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم فیدبک های خوبی یاد دادن

خیلییی عالیه .وقتی پیشرفت دختر قشنگتو می بینی ،دیگه رفتارهای پدرت اصلا نباید به چشمت بیاد.الان مهمترین موضوع دخترته .واقعا جای خوشحالی داره که زحماتت به حاصل نشسته.🌹🌹💪💪افرین به تو مادر قوی 

خیلییی عالیه .وقتی پیشرفت دختر قشنگتو می بینی ،دیگه رفتارهای پدرت اصلا نباید به چشمت بیاد.الان مهمتر ...

می‌دونی من توقع ندارم آخه کسی با دخترم اینطوری صحبت کنه درست اذیت می‌کنه ولی اوج فضولی بچه بین 3 تا 5 سالگیه اگه حرفی بزنم که سریع با میگه با شوهرت بیا یا میگه از خونم برو بیرون