هر دوهفته دخترمو میارم گفتار درمانی مشهد بعد الان یک ماه شده که چهار جلسه میشه ...جدا از اذیتش با دوتا بچه ...دخترم خیلی اذیت میکنه فحش میده جیغ میزنه نمیدونم چیکار کنم واقعا تو فشارم یعنی همه بار مسئولیت این دوتا بچه با منه شوهرم فقط حمایت مالی داره ...بعد من هر وقت که میام با خانوادم میان مشهد خونه داریم دخترمم که کلا به حرف من نمیکنه ..بابام داشت داداشم و دعوا میکرد بعد دخترم صدای جرسی داره هنوز داشت میگفت آقاجان سروصدا نکن بهش گفت تو زر نزن بچه یا تو راه رو داشت راه میرفت گفت برو بخواب بچه که نیام به دهنت بزنم...کلا حس بدی دارم با بابام جایی میرم مامانم البته دعواش کرد گفت به جانان کار نگیر چته....کلا به بچه های من به چشم بچه داماد نگاه میکنه...سر زایمان پسرم از بیمارستان اومدم خونه مامانم یک سر رفت خونه دوش بگیره بیاد بعد مادرشوهرمم برام ناهار درست کرد تا بعد ظهر وایساد که مامانم بیاد و بره بعد شروع کرده بود به سروصدا کردن که به ماچه که تو بری جمعش کنی بچه اونایه مادرشوهرش بره ...با منم پشت گوشی دعوا کرد که به ما ربطی نداره تو زایمان کردی در صورتی من خودم همه کارامو میکردم که حرفی نباشه دلم کلا سرد شده ...الآنم مریض دیالیزیه که اون زمان زایمانم خواهرم اومده بود خونه مامانم که بابام مشکل ناهار و شام نداشته باشه😑😑😑