2777
2789
عنوان

تروخدا نترکونید

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 67 پست
چندوقته باهمین ؟نمیدونم چرا حس کردم ترو برا هوس میخواد...

خودمم فک میکنم همینجوریه:) 

ولی دوسش دارم

میگه نه به بکارتت دس میزنم ن چیزی فقد پنج دقیقه بزار خالی کنم خودمو

ببخشید بابت حرفام:) اخه ن خواهر دارم ن دوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حتی اصلا باهاش ازدواج نکن

حقیقتا مردی که به این راحتی این حرفا رو میزنه این درخواست رو میکنه فردا پس فردا بعد ازدواج با یه دختر دیگه پیداش میکنی:/

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خودمم فک میکنم همینجوریه:) ولی دوسش دارممیگه نه به بکارتت دس میزنم ن چیزی فقد پنج دقیقه بزار خالی کن ...

ببخشیدا مگه تو دستشویی هستی که بخواد با تو خودش رو خالی کنه

بگو نمیشه

اگر قبول کرد و بهت دست نزد یعنی دوستت داره

واقعا؟ گفت من پسرم بخدا نمیتونم تحمل کنم همش میگقت تو حاضری من بخاطر پنج دقیقه بت خیانت کنم

خودارضایی کنه صدددددد شرف داره به اینکه به تو دست بزنه..

پسره بیشعور خودخواه

پسری ک دختری رو برای ازدواج بخاد بهش دست نمیزنه

اره دقیقا منم بهش همینو گفتم گف من پسرم نمیتونم تحمل کنم

گفتم پنج دقیقه چیه ک بخوای ی دختریو ک واقعا عاشقته از دس بدی گف خب خودتم داری میگی کلا پنج دقیقس پس چرا کنار نمیای