2777
2789
عنوان

مشکلم دلیل خوبی هست برای طلاق

112 بازدید | 3 پست

سلام

همسرم معتاد نیست دست بزن نداره اهل خیانت نیست خسیس نیست به بچه ها و من توجه داره مسولیت پذیره و تلاش میکنه ((حالا درسته وضع مالیمون متوسطهو اصلا پولدار نیستیم) 

اما خط قرمزم اینه جلو خانواده و مهمون تند نشه و عصبی نشه قبول دارم خودم بابد بیشتر حواسم باشه اما یه سری حصوصیات اخلاقی منفی داره ولی تقریبا بیشتر ادمها دارن

اما مهم برای من همونه که متاسفانه اگه از طرف من بیخیالی ببینه که پیش خودش فکر کنه مهمون(مثلا مهمون خاله من باشه یا داییم) اذیته دعوام میکنه 

قبلا خیلی بدتر بود

ابرو ادمو میبره 

به نظرتون دلیلم منطقیه فکر طلاق باشم و علاقه ام رو از دست بدممیخام برا مدت طولانی کم محلی و سکوت کنم

چقدر شخصیتم تغییر کرده 

دبگه خود واقعیم نیستم

تظاهر کردنام باعث شده یکی دبگه بشم و حتی با بچه هام که هیچوقت عصبی نمیشدم عصبی بشم

چرا باید زندگی مسترک که باعث رشد ادم میشه منو عوض کنه

این دلیلی برای طلاق میشه یا نه

خط قرمزم اینه

سعی در تغییر رفتار نادرست بکنید در خودتون یا همسرتون طلاق با وجود بچه ، آسیب بزرگی به بچه ها می زنه ...

اون درست نمیشه منم کلا عوض شده شخصیتم مطابق میل اون بچه هارم دعوا مبکنم در صورتی که اصلا به بلند صحبت کردن با بچه هم نمیتونستم حتی فکر کنم

اون باعث شده من عوض بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون درست نمیشه منم کلا عوض شده شخصیتم مطابق میل اون بچه هارم دعوا مبکنم در صورتی که اصلا به بلند صحب ...

متاسفانه طلاق هم چیز خوبی نیست به نظرم شما طوری رفتار کنید که ایشون رفتار بد بروز نده چاره ای نیست