2821
2789

مثلا روم به دیوار من یه چیزی که خیلی الان همیشه میخوام زمینو گاز بگیرم فکر میکنم این بود که فک میکردم بچه رو از ببخشید ببخشید باس.ن://// به دنیا میااااد🤣🤣🤣🤣🤣 خدا شاده بعد جالبه شرایط و نحوه ساخته شدنو اصن نمیدونستم اصننننا کلا برام انگار مهمم نبود ولی نمیدونم چرا اون فکرو میکردم اصن سوپرایز شدم وقتی حقیقتو فهمیدم 😂😂

یا مثلا نمیدونسم که برای بچه دار شدن حتما باید اونکارو کرد چون نمیدونستم بچه چجوری بوجود میاد فک میکردم بخاطر سرخوشی فقط اونکارو میکنن وای نصفه شبی این چی بود اخه🤣🤣 کلا خیلی ذهن دارکی داشتم من🤦‍♀️😂🙌

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه انیمیشنی میذاشت اسمش هوهو خان باد مهربان بود من فکر میکردم هوهو خان خداست

آها این فکر رو منم میکردم دقیقا یادمه فک کردم اون فکرای + رو میگه 😂

شـدی احـسـاس آرامـش♥️🌈

من بچه مثبت بودم اصلا از این فکر ها نمی کردم الان دیگ نه

منم واقعا نمیکردم اصن فقط تو فیلما مثلا میدیدم طرف حاملسو اینا منطقم این بود که اونجوریه لابد اصن هیچی حالیم نبود الان وای🤣🤣

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

آها این فکر رو منم میکردم دقیقا یادمه فک کردم اون فکرای + رو میگه 😂

نه فقط اونا نه که
من م خیلی فکرای دیگه داشتم متاسفانه نصف شبی فقط اینیکی یادم بود ولی کلی گفتم🤣🤣🤣

تو سریالا همش نشون میداد مثلا زنه حالت تهوع دارهمنم فکر میکردم مامانا ۹ ماه تحمل میکنن که آخر بتونن ...

واااای شتتت😂😂😂😂

من فقط سعی داشتم مچ اسباب بازیامو بگیرم یواشکی میرفتم بیرون نگاهشون میکردم ببینم کی بلند میشن حرف بز ...

منم دقیقا فک میکردم میشنون و میبینن

بچه بودم همیشه حس میکروم یکی داره نگاهم میکنه هنوزم این حسو دارم

این دیگه خیلی دارکه:/

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز