اول یه ازمایش خون کامل بدین ک کمبود ویتامین ها و مشکلات هورمونی بررسی بشن
تا طبق اون بدونید چی مصرف کنین
و همچنین تنبلی تخمدان رو هم چک کنید
مورد بعدی قرص بیوتین من قبلا خوردم در حد خیلی خیلی کم ریزشمو کم کرده اما تاثیر چندانی نداشته.
بنظرم بهترین چیزی ک شاید برا ریزش مو تاثیر داشته باشه و در دراز مدت رویش مجدد بده زدن ترکیب حنا و مورد و سدر و تخم مرغ و وسمه و قهوه و ماست و آب پیاز هست
گاهیم میشه حنا رو با جوشانده بابونه ترکیب کنید بعدش مورد و سدر و... همبهش اضافه کنین
و همچنین گاهی وقتا هم آب برنج ایرانی رو به همراهه تخم مرغ قاطی کنین بزنین ب سرتون.
و همچنین گاهی وقتا کتیرا بزنین به سرتون
همگی اینارو ۲ ساعت قبل از حمام بزنین به سرتون بعدش برین موهاتونو بشورین.
شامپوتونم شامپو سبغ گیاهی استفاده کنین
منتها اصلش رو باید گیر بیارین چون فیکاش بدرد نمیخوره
و مورد آخر حتما یه دکتر طب سنتی برین تا مزاج شناسی بشین چون خیلی وقتا ریزش موها و حتی بهم خوردن هورمون های بدن همگی منشا درونی دارن چون مزاج های بدن بهم میریزه و وقتی که مزاج ها اوکی بشن ریزش مو هم کم میشه.
خیلی از دکترای طب سنتی معتقدن کلر آب خودش باعث ریزش مو میشه و باید آب رو جوشوند حتما بعد استفاده کرد
اما خب متاسفانه برای حمام کردن کمی سخته این موضوع.
یه چیز دیگ ای هم که من تو یکی از اطرافیان دیدم این بود که ایشون جلوی موهاش خیلی کم بود و روغن باسن مرغ رو یه مدت داره به سرش میزنه و جلوی سرش خیلی پر شده.
چون باسن مرغ پر از هورمونه.
من خودمم خیلی دوسدارم امتحان کنم اما چون کف سرم بشدت چربه میترسم بیشتر باعث ریزش بشه چون معمولا کسایی ک کف سرشون چربه روغن نزنن بهتره.
بازم میتونین چندباری ۱ ساعت قبل از حمام بزنین به موهاتون ببینین چطور میشه. اگ ریزشتون بیشتر شد ک دیگ ادامه ندین وگرنه اگ خوب بود بازم ادامه بدین.
و حتی دنبلان گوسفند هم میگن خیلی خوبه.ب این صورت که چرخ کنی به همراهه نخود خام به سر بزنی منتها این مواد رو بزار رو یه توری. و توری رو بزار قسمت ملاج سرت تا به اون قسمت سرش نفوذ کنه.
دمنوش تخم شنبلیله و رازیانه هم خیلی ازشون تعریف شنیدم که رویش مجدد میدن و ریزش مو رو کم میکنن منتها همین جا تو سایت میگفتن تخم شنبلیله زیادی مصرف بشه پرولاکتین خون رو بالا میبره برا همین دوستان میگفتن هفته ای یکبار قبل از حمام دمنوشش ب سر زده بشه.
بسته به حجم موهاتون باید یه مقدار تخم شنبلیله رو بزارین تو آب جوش و حدااقل ۱۲ ساعت ازش بگذره تا لعاب پس بده یکم. بعدش آبشو بزنین به سرتون.
رازیانه هم باید بریزین تو قوری و بزارین ده دقیقه یه ربع جوش بخوره بعدش آبشو اسپری کنین به سرتون منتها از اونجایی که رازیانه فوق العاده طبع گرمی داره ممکنه به هرکسی نسازه و بیشتر ریزش مو تشدید کنه. اگر طبع سرتون گرمه رازیانه گزینه مناسبی نیست براتون.
برا همین میگم قبلش پیش یه پزشک طب سنتی حاذق برین تا مزاج شناسی بشین.
روزانه هم میتونین سبوس برنج و جوانه گندم رو مصرف کنین اینم در دراز مدت ریزش رو کمتر میکنه
و از نظر ویتامین هم بررسی بشین حتما
اگر کمبودشو داشتین آمپول به ۱۲ بزنین. امپول ویتامین دی بزنین. قرص امگا ۳ و منیزیم و ویتامین ای هم مصرف کنین.
و از همه مهمتر از حنا اصلا غافل نشین هم موهارو ضخیم تر میکنه و هم در دراز مدت رویش مجدد میاره و ریزش رو کمتر میکنه.