2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی در کل میتونی در کنار این مکمل که استفاده کردی اب برنج و رزماری هم هفته ای یکی دوبار برای تقویتشو ...

رزماری خیلی زدم فایده ندارد عزیزم

رزماری سیاه دونه کندوش حنا تخم مرغ سبوس برنج گیاه رزماری میخک جوشونده گل بابونه سدر ...

هیچ کدوم اثری روی موهای من نداشت 

اول یه ازمایش خون کامل بدین ک کمبود ویتامین ها و مشکلات هورمونی بررسی بشن 

تا طبق اون بدونید چی مصرف کنین

و همچنین تنبلی تخمدان رو هم چک کنید

مورد بعدی قرص بیوتین من قبلا خوردم در حد خیلی خیلی کم ریزشمو کم کرده اما تاثیر چندانی نداشته.

بنظرم بهترین چیزی ک شاید برا ریزش مو تاثیر داشته باشه و در دراز مدت رویش مجدد بده زدن ترکیب حنا و مورد و سدر و تخم مرغ و وسمه و قهوه و ماست و آب پیاز هست

گاهیم میشه حنا رو با جوشانده بابونه ترکیب کنید بعدش مورد و سدر و... هم‌بهش اضافه کنین

و همچنین گاهی وقتا هم آب برنج ایرانی رو به همراهه تخم مرغ قاطی کنین بزنین ب سرتون.

و همچنین گاهی وقتا کتیرا بزنین به سرتون

همگی اینارو ۲ ساعت قبل از حمام بزنین به سرتون بعدش برین موهاتونو بشورین.

شامپوتونم شامپو سبغ گیاهی استفاده کنین

منتها اصلش رو باید گیر بیارین چون فیکاش بدرد نمیخوره

و مورد آخر حتما یه دکتر طب سنتی برین تا مزاج شناسی بشین چون خیلی وقتا ریزش موها و حتی بهم خوردن هورمون های بدن همگی منشا درونی دارن چون مزاج های بدن بهم میریزه و وقتی که مزاج ها اوکی بشن ریزش مو هم کم میشه.

خیلی از دکترای طب سنتی معتقدن کلر آب خودش باعث ریزش مو میشه و باید آب رو جوشوند حتما بعد استفاده کرد

اما خب متاسفانه برای حمام کردن کمی سخته این موضوع.

یه چیز دیگ ای هم که من تو یکی از اطرافیان دیدم این بود که ایشون جلوی موهاش خیلی کم بود و روغن باسن مرغ رو یه مدت داره به سرش میزنه و جلوی سرش خیلی پر شده.

چون باسن مرغ پر از هورمونه.

من خودمم خیلی دوسدارم امتحان کنم اما چون کف سرم بشدت چربه میترسم بیشتر باعث ریزش بشه چون معمولا کسایی ک کف سرشون چربه روغن نزنن بهتره‌.

بازم میتونین چندباری ۱ ساعت قبل از حمام بزنین به موهاتون ببینین چطور میشه. اگ ریزشتون بیشتر شد ک دیگ ادامه ندین وگرنه اگ خوب بود بازم ادامه بدین. 

و حتی دنبلان گوسفند هم میگن خیلی خوبه.ب این صورت که چرخ کنی به همراهه نخود خام به سر بزنی منتها این مواد رو بزار رو یه توری. و توری رو بزار قسمت ملاج سرت تا به اون قسمت سرش نفوذ کنه.

دمنوش تخم شنبلیله و رازیانه هم خیلی ازشون تعریف شنیدم که رویش مجدد میدن و ریزش مو رو کم میکنن منتها همین جا تو سایت میگفتن تخم شنبلیله زیادی مصرف بشه پرولاکتین خون رو بالا میبره برا همین دوستان میگفتن هفته ای یکبار قبل از حمام دمنوشش ب سر زده بشه.

بسته به حجم موهاتون باید یه مقدار تخم شنبلیله رو بزارین تو آب جوش و حدااقل ۱۲ ساعت ازش بگذره تا لعاب پس بده یکم. بعدش آبشو بزنین به سرتون.

رازیانه هم باید بریزین تو قوری و بزارین ده دقیقه یه ربع جوش بخوره بعدش آبشو اسپری کنین به سرتون منتها از اونجایی که رازیانه فوق العاده طبع گرمی داره ممکنه به هرکسی نسازه و بیشتر ریزش مو تشدید کنه. اگر طبع سرتون گرمه رازیانه گزینه مناسبی نیست براتون.

برا همین میگم قبلش پیش یه پزشک طب سنتی حاذق برین تا مزاج شناسی بشین.

روزانه هم میتونین سبوس برنج و جوانه گندم رو مصرف کنین اینم در دراز مدت ریزش رو کمتر میکنه

و از نظر ویتامین هم بررسی بشین حتما

اگر کمبودشو داشتین آمپول به ۱۲ بزنین. امپول ویتامین دی بزنین. قرص امگا ۳ و منیزیم و ویتامین ای هم مصرف کنین.

و از همه مهمتر از حنا اصلا غافل نشین هم موهارو ضخیم تر میکنه و هم در دراز مدت رویش مجدد میاره و ریزش رو کمتر میکنه. 

اول یه ازمایش خون کامل بدین ک کمبود ویتامین ها و مشکلات هورمونی بررسی بشن تا طبق اون بدونید چی مصرف ...

ممنونم عزیزم از توضیحات خوبیت

ممنون که این همه وقت گذاشتی

ولی متاسفانه حنا و اینا اصلا روی من تاثیر نداشت خیلی چیز های مختلف استفاده کردم

فقط یک دوره چهل روزه دکتر بهم گفت رازیانه دم‌کن بخور

که خب یکمی روم اثر داشت ولی دیگه حقیقتش ولش کردم حوصلم نکشید دم کنم هرروز بخورم

رازیانه مسکن خیلی برای خانم خوبه

دکتر رفته بودم بهم آهن و زینک داد یک مدت ریزش موم کمتر شد

حالا می‌خوام یک قرص تقویتی بخو م

چون می‌دونم از کمبود ویتامین که موهام داره می‌ریزه ویتامین جونم کم از پوستم و ناخن هام مشخص ناخن هام هی داره می‌شکنه پوستم خشک و بی روح شده 

ممنونم عزیزم از توضیحات خوبیتممنون که این همه وقت گذاشتیولی متاسفانه حنا و اینا اصلا روی من تاثیر ند ...

فدات عزیزم❤️

نمیدونم چه مدت حنا و... رو امتحان کردین

اما خب تا جایی که میدونم مثلا ۶ ماه الی یه سال حدااقل باید استفاده بشه مدام تا تاثیر خودشو بزاره.

و اینکه اره رازیانه هم خیلی خوره منتها زیاده روی کردن در مصرفش خوب نیست.

و اینکه اگر ریزش موهاتون با خوردن رازیانه کمتر شده این نشون میده که ریزش موهای شما احتمالا هورمونی باشه.

حتی اگر هورمون های مردانتون نرمال باشه بازم بدنتون به همون میزانی که هورمون داره واکنش نشون میده و باعث ریزش میشه. این موضوع مشکل منم هست متاسفانه.

و اینکه بجای دمنوش رازیانه میتونین هرروز چای سبز و دمنوش نعنا فلفلی مصرف کنین اینا هم تو کاهش هورمون ها موثرن.

ولی همونطور که گفتم بد نیست به یه طب سنتی هم مراجعه کنین چون یه سری از ریزش ها از غلبه گرمی هستن و یه سری های دیگ ام از غلبه سردی.

مثلا کسایی ک جلوی موهاشون خیلی بیشتر از بقیه جاهاشون ریخته باشه نشون دهنده غلبه صفرا هست(غلبه گرم و خشک)

و مورد بعدی اینکه غیر از بحث هورمونی همونطور که گفتین از کمبود ویتامین هم آدم ریزش میگیره.

بااین تفاسیر قرص زینک پلاس خوبه مصرف کنین.قرص بیوتین بد نیست.

قرص ب ۱۲ و یا امپولش رو حتما بزنین.

قرص امگا ۳ و منیزیم و ویتامین ای هم برای مو خیلی مفیدن همگی.

قرص ب کمپلکس هم خوبه چون ویتامین های گروه ب خیلی نقش به سزایی تو رشد موها دارن.

و همچنین قرص فولیکوژن و قرص سیستین ب ۶ 

اینا جزو مکمل هایی هست که اکثر دکترای مو برا ریزش مو تجویز میکنن منتها نتیجش برای هر شخصی متفاوته که خب باید استفاده بشه تا نتیجش مشخص بشه.

اینارو هرسری یکیشو یا چندتاشو بگیرین مصرف کنین 

و هر قرصی هم که گرفتین چندماه باید بخورین

کار یک ماه دوماه نیست

حدااقل ۳ ۴ ماه باید مصرف بشه

ان شاالله که مشکلتون حل بشه عزیزم❤️

فدات عزیزم❤️نمیدونم چه مدت حنا و... رو امتحان کردیناما خب تا جایی که میدونم مثلا ۶ ماه الی یه سال حد ...

مرسی مهربونم

چندسال ریزش دارم و حنا و ... رو استفاده کردم به صورت مدام

میدونی حنا به من نمیوفتاد ولی بازم استفاده میکردم تا این که طب سنتی سدر رو برام پیشنهاد کرد

اونم بد نیست سپر نیم ساعت قبل حمام میزنم به سرم و بعد میشورم 

ولی به خدا خسته شدم بس چیز میز میزنم ☹️میدونی چی میگم دلم می‌خواد با یک قرصی چیزی حل بشه

آمپول بیوتین و ... یک بار دکتر بهم داد ولی جرات نکردم هر هفته برم بزنم گفتم یک موقعه یک چیز دیگمو نزنه داغون کنه چون دکتر پوست و مو نبود دکتر عمومی بود 

الانم دنبال یک قرص میگردم که بدون درد سر اثر بزاره توی دیجی کالا نظرات رو میخونم قرص هیرتامین و فولیکوژن و اینا رو گفته ولی خب نمی‌دونم کدوم رو اول بگیرم قیمت خانم که خیلی متفاوتند آدم تعجب می‌کنه

داروخونه به من هیرتامین رو میخواست بده ۱ تومن ولی دیجی کالا زده ۵۰۰خورده ای 🤔🤔نمی‌دونم تقلبیه بگیرم نگیرم!!!

یا اصلا فولیکوژن رو بگیرم فعلا

مرسی مهربونمچندسال ریزش دارم و حنا و ... رو استفاده کردم به صورت مداممیدونی حنا به من نمیوفتاد ولی ب ...

منم مثل شما چندین ساله ریزش دارم متاسفانه 

که هیچ جوره هم قطع نمیشه ریزشم.

فقط گاهی شدتش یه کوچولو کم میشه گاهیم زیاد میریزه باز.

زدن چیزای گیاهی متاسفانه حوصله بر هست

خیلی الافی داره

منم خسته شدم واقعا

اما خب چاره چیه.

اینی هم که شما میگی یه قرص بخوری که بااون قرص مشکلت حل بشه باید بگم که خیلیا باهمین قرصای هیرتامین و فیتو و فولیکوژن جواب گرفتن و خیلیا هم نه.

بستگی داره روی هر فردی چه نتیجه ای بده.

و بیشتر روی کسایی نتیجه میده ک فقط مشکل ریزششون کمبود ویتامین باشه 

اما اگر دلایل های دیگ داشته باشه مثل مشکلات هورمونی.ریزش ارثی. کم کاری تیرویید. تنبلی تخمدان. گرمی و سردی بیش از حد مغز. 

دیگ اونوقت این قرصا تاثیر ندارن چون از درون شخص مشکل داره و تا مشکلشو حل نکنه فایده ای نداره.

من خودمم خیلی دنبال قرص فیتو و هیرتامین بودم اما اولا که باید اصلشو پیدا کرد حتما که اونم اصلش تو ایران کمه باید از جایی بگیری که بشناسی واقعا قرصش اصله. و قرص اصلشم قیمتش بالاست. اونکه دیجی زده ۵۰۰ و خرده ای احتمالا اصل نباشه.

اصلشو یا باید بگی کسی برات از خارج بفرسته یا از داروخونه های معتبر بگیر یا هم که اینجا تو سایت چندنفر گفته بودن چندتا آنلاین شاپ معتبر هست که از اینجور قرصا اصلشو دارن.

بگرد ببین میتونی از اینجور آنلاین شاپ ها پیدا کنی یا ن

اما ترجیحا از داروخونه بگیری بهتره.

قرص فولیکوژن هم من مصرف کردم تاثیری روی ریزش موهام ندیدم اما همونطور ک گفتم این قرص رو اکثر پزشکا تجویز میکنن و خیلیام از این قرص جواب گرفتن منتها چون هر دارویی برای همه اشخاص نتیجه یکسان نداره خب برای من تاثیری نداشت. ولی ممکنه برای شما تاثیر داشته باشه بنابراین باید بگیری بخوری ببینی چطوره.

امپول بیوتین بپانتین هم اکثر دکترا تجویز میکنن ک ۶ هفته پشت سرهم باید بزنی

اونم باز خیلیا ازش راضی هستن و نتیجه گرفتن اما اونم متاسفانه برا من جواب نداد.

برای همین میگم در اصل مشکل داخلی باید حل بشه.

بمن میگن ریزش موهام ارثیه رو این حساب میگن باید داروی هورمونی بخوری تا آخر عمرت ک خب اونم کلی عوارض داره من نمی‌خورم.بعدم غیر از بحث ارثی تازه الان فهمیدم یه چندتا مشکل دیگ دارم ک همونا باعث ریزش موهام شدن تو این چندین سال.رو این حساب ان شاالله باید یه طب سنتی برم ببینم چی میشه.

اینکه میگی بهتون سدر دادن برای موهاتون و کمی نتیجه داشته این نشون میده که احتمال زیاد طبع بدن و سر شما باید گرم باشه برای همینم به سدر جواب داده.

حالا در نهایت خواستی قرص هایی مثل فیتو و هیرتامین و فولیکوژن رو بگیر اما خب بنظرم مشکل درونیت رو اول حل کن.