2777
2789
عنوان

از یه پزشک خوشم اومده چکار کنم

231 بازدید | 18 پست

اصلا نشون نمیدم که ازش خوسم میاد خاصیتم همینه وقتی از یکی خوشم بیاد بی تفاوت تر میشم. تازه من کجا اون کجا من فقط دیپلم دارم و امسال دانشجو رشته خیلی خوب تو تجربی میشم ولی بازم اون داره تو رشته ای فعالیت میکنه ک من عاشقش اون رشته ام 

اما جدا از رشتش کلا از خوده خودش خوشم اومده نگه بگم دوسش دارم نه. 

بنظرتون این جور ادما به دخترای معمولی توجه میکنن؟ 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

کنکور دادی؟

مطمئنی زن یا نامزد نداره؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز شانسه و به اعتمادبه نفس دخترم بستگی داره

اعتماد به نفس دارم 

همینه که اجازه نمیده باهاش عین ادم حرف بزنم یا معمولی باشم یجوری باهاش حرف میزنم انگار که هیچ حسی ندارم

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اره رتبم اومده و انتخاب رشته کردم

مبارکه که رشته ای دوست داشتی اوردی🎀✨

چی بگم والا کم کم برو جلو

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

مبارکه که رشته ای دوست داشتی اوردی🎀✨چی بگم والا کم کم برو جلو

خودمم نمیدونم چکار کنم 

فقط میدونم تو ذهنم میچرخه فکرش 

ولی اونقدرا هم چیز نیستم میدونی مثلا اینکه هولش باشم نه اینجور نیست فقط حس میکنم ی مهری بهش دارم

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
مطمئنی مادر و خواهر اش میزاره ؟؟؟؟ باهاش ازدواج کنی ؟نکنه زن و بچه داره

زن و بچه مطمئنم نداره 

اره اونم هست خونواده ما از لحاظ مالی سطحشون خیلی خوبه خداروشکر و تحصیلی 

اما خب دکتر نیستیم

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤