2777
2789

فروشگاه خرید داشتم رفتیم بعدش دخترم پیش شوهرم نمیموند منو میخواست 

همش گریه میکرد هیچ جوره با شوهرم کنار نمیومد 

بعدش رفتم دیدم از ماشین پیاده شده بغلش کرده دخترم گریه میکرد 

شوهرم بهم گفت پرتش کنم اینجا بریم پدرم و درآورده بعد همش به دخترم می‌گفت سرطان درد بی درمان همش گریه می‌کنی 

سوار شدم گفتم چرا به بچه اینجوری میگی ده دقیقه پیشت بود نتونستی بگیریش گفت بچه نیست که آدم و می ی گ ا د 

کلی فش و نفرین 

منم را ناراحتی چرااغ قرمز پیاده شدم شوهرم گفت برو تا جونت دربیاد 

بعدش یه زن گدا با دوتا گونی اشغال تو دستش همینجوری میومد جلو و خیره شده بود به منو بچم 

ترسیدم 

همینجوری کپ کردم فک نمی‌کردم انقد بی غیرت باشه ولمون کنه بره 

اشکم در اومد 

میخواستم برم خونه بابام که بعد چند دقیقه دور زد برگشت گفت بیا بریم 

اومدم ولی کلی فشش دادم و دیگه باهاش حرف نمی‌زنم 

این بین دخترم خیلی گریه کرد الهی بمیرم براش با این بابای عوضی که داره 

هرکسی لیاقت پدر شدن نداره 

توروخدا تا مطمعن نشدین بچه دار نشین 

اصلا ازدواج نکنید من خیلی پشیمونم 

نه راه پیش دارم نه راه پس

💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون وضع که همسرتون هم اعصاب نداشتن و ممکن بود از عصبانیت حرفی کاری بکنن نباید شما درخواست پیاده شدن از ماشین رو میکردین 

قطعا اون لحظه با قربون صدقه شمارو اروم نمیکرد که 

بهتر بود بچه رو ساکت کنین و حرفی نزنین تا هم شما هم هپسرتون  آروم بشین 

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰