2777
2789

بچه ها بگم من ۱۸ سالمه و تهرانم و پشت کنکوری

ایشون ۲۲ سالشه ، مشهده ، دانشجو دندانپزشکی مشهد

الان چند هفته ایه که با هم حرف می‌زنیم ، اول به بهانه یک پرسیدن رتبه و.. اومد پیوی 

بعد پیشنهاد داد که با هم باشیم 

من قبول نکردم 

گفتم به خاطر کنکورم نمیتونم نمیتونم رابطه عاطفی قبول کنم

گفت باشه و اینا و همچنان ما با هم حرف زدیم

به خودم اومدم دیدم من قشنگ وسط رابطه عاطفیم 

خیلی پسره خوب و مودب و آقاییه 

خیلی هم قربون صدقم می‌ره 

من آدمی نیستم که خیلی بخوام قربون صدقه برم 

ولی خیلی خشک هم نیستم ، بیشتر با رفتارام نشون میدم که  دوسش دارم 

امروز گفت از دستت خسته شدم و ...

منم قاطی کردم گفتم از این فرصت استفاده کنم رابطمون تموم بشه به درسم ضربه نزنه

گفتم جدا شیم ، من نمی‌خوام 

نشست گریه و قسم خوردن و گ.ه خوردن که من امشب میرم خودمو میکشم

منم دلم سوخت دوباره باهاش حرف زدم

ولی دلم نمی‌خواد تو سال کنکورم باهاش باشم 

اینم بگم که کلا پسر خوبیه ، حتی گاها تست می‌فرسته حل میکنم و تشویق می‌کنه

ولی بگید چیکار کنم ، یوقت لطمه نزنه به درسم:(

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ یه آدمی که زندگیت را نابود می کنه

خیلی زود ولت می کنه و اعصاب و روانت را باید با خاک انداز وسط زباله ها جمع کنی.

الان که هنوز خیلی جدی نیست خودت را از شر یک آدم زودرنج و بی ظرفیت نجات بده

خودم را می کشم برای تاثیر روی تو بوده

خودت میدونی دیگه فقط تا دیر نشده دل بکن 

بد بختی ما خانما اینه ک زود وابسته میشیم و روی همه کارامون تاثیر داره ورابطه میشه اولویتمون ولی اقایون اینجور نیستن 

اون درسش خونده ایندش مشخصه ولی این تویی ک ضرر میکنی

اخی عزیزم🥹🥺♥️

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

خودت میدونی دیگه فقط تا دیر نشده دل بکن بد بختی ما خانما اینه ک زود وابسته میشیم و روی همه کارامون ت ...

هعی دقبقا

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

خودت میدونی دیگه فقط تا دیر نشده دل بکن بد بختی ما خانما اینه ک زود وابسته میشیم و روی همه کارامون ت ...

آره ولی وابسته نشدم من 

کلا دوسش ندارم 

ولی اون میگه خیلی دوسم داره

میترسم دلشو بشکنم کارما بزنه تو کمرم

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

منم دقیقااااا مشکل تورو داشتم بعد فهمیدم همزمان که داره با من چت میکنه با چند تای دیگه هم حرف میزنه کلا مسدودش کردم البته بهانه هم بود تمومش کنم چون نمیخواستم با کسی چت کنم به خاطر کنکورم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آفرییننن 

اشتباه من در رابطه با مشاور کنکورم

اونم دانشجو پزشکی و مهربون و خوش برخورد

با خودم میگفتم نه عادت نمیکنم و درگیر نمیشم

به کل تمرکزم رفت.الانم پشت کنکور نشستم برا ۴۰۵ میخونم

به جهنم که گریه کرد...الان اون گریه کنه خیلی بهتره که سال دیگه این موقع تو گریه کنی

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿