2777
2789
خاک بر سرشون کاش قانونی داشتیم جلوی اینکارو بگیره

همینا آمار طلاق رو بردن بالا 

نمیرن دخترایی که سنشون بهشون میخوره بگیرن

دخترا هم خیلیا سنشون میره بالا اونوقت دختر ۱۵_۱۶ ساله عشقه ازدواجه هرکسی بیاد نه نمیگن بعضیاشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منظورم یک سری از دخترهاست که نافشون بیرونهکلا کسی که حیا نداره باید ازش ترسیدبعد ادم تو سنا توج ...

کسی که تو ۱۶ سالگی ازدواج کنه تربیت بشو نیست دیگه تو این سن تو فکر شوهره😂

البته با احترام به بعضی عزیزان که به اجبار تن به ازدواج تو سن پایین دادن ولی این موردی که من گفتم اجباری در کار نبود منظورم اینطور کساییه

همینا آمار طلاق رو بردن بالا نمیرن دخترایی که سنشون بهشون میخوره بگیرندخترا هم خیلیا سنشون میره بالا ...

چون دختری که ۳۰ سالش شده به احتمال زیاد درس خونده و سرکار رفته و تو اجتماع بوده از حق و حقوقش اگاهه و نمیشینه بزنن تو سرش ولی یه بچه ۱۶ ساله چی میدونه ؟ میدونه اگر شوهره کتکش زد باید چیکار کنه؟ میدونه باید مهریش چجور باشه چه حقی بگیره ؟نمیدونه هرچقدر بگیم نسل جدید چی هستن اینجورین اونجورین بازم بچس نمیفهمه و این نااگاهی هست که مردای روانی و سمی رو جذب میکنه میخواد یکی باشه به خونه و بچه برسه هی حامله بشه بشینه خونه و اقا راحت بره پی کثافت کاریش. راحت بترسونتش و البته خیلی راحت هم میتونه خرش کنه. اینو باید والدین جلوش بگیرن نه اینکه براش خوشحال باشن 

خدا رحمتش کنه عزیزماوایل در ظاهر مشکلی ندارن انگارفکر کنم به مرور مشکل پیش میادکاش بعضی پدرمادرا به ...

زنعموم دختر رو پسندید رفتن خواستگاری جواب رد دادن چند روز بعد دختر زنگ میزنه به پسر که من عاشقتم نذار منو به یکی دیگه شوهر بدن.

کاش یه انتخاب درست داشتند هر دو 

تلان سرنوشت بهتری داشتند

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

والا منظورم یک سری از دخترهاست که نافشون بیرونهکلا کسی که حیا نداره باید ازش ترسیدبعد ادم تو سنا توج ...

کسی که نافش بیرونه بی حیاست اوکی

بعد کسی که زنشو کتک میزنه خیانت میکنه هر شب با یکیه ، با ده نفر همزمان تو رابطه اس اسمش چیه؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

چون دختری که ۳۰ سالش شده به احتمال زیاد درس خونده و سرکار رفته و تو اجتماع بوده از حق و حقوقش اگاهه ...

دقیقا درسته همه حرفات 

اتفاقااا این آقا هم همش زنشو گول میزنه و میره پی عشق و حالش چون دختره هیچی نمی‌فهمه پسره هم گرگ بالان دیدس

متاسفانه اطرافیان و اشناهای من پسره معتاد باشه سن بالا باشه هرچی باشه دختره رو میدن

کسی که نافش بیرونه بی حیاست اوکیبعد کسی که زنشو کتک میزنه خیانت میکنه هر شب با یکیه ، با ده نفر همزم ...

عزیزم بیخیال منظورشون بعضی دخترای نسل جدید بود که خیلی بی ادبن و درصد کمی هم هستن

کسی که نافش بیرونه بی حیاست اوکیبعد کسی که زنشو کتک میزنه خیانت میکنه هر شب با یکیه ، با ده نفر همزم ...

همیشه انگشت اتهام به سمت زنان هست 

نمیگیم کارش درسته یا غلطه ولی چرا از کار پسرای الان چیزی نمیگن؟ فیلمی که همین چند وقت پیش بیرون اومد پسر نوجوون به دختر تجاوز کردن اینو نمیگن برن جمعشون کنن 

نمیگن امار میگه پسرای دبیرستانی همشون دارن گل میکشن برید جمعشون کنید. برید همجنس گرایی پسرا رو جمع کنید اینارو نمیبینن میگن پسره 

پسره بیوفته دنبال دختر میگن دختره یکاری کرده چرا خب یه پسر نرمال باید همچین کاری کنه

الانم دوره کنترل بدن زن تموم شده دیگ قاجار نیستیم

زنعموم دختر رو پسندید رفتن خواستگاری جواب رد دادن چند روز بعد دختر زنگ میزنه به پسر که من عاشقتم نذا ...

مقصر خانواده ها هستن تا حدود زیادی 

هرچی من دیدم همینطور بوده

خانواده نباید اجازه بده دختر پسر خودشونو بدبخت کنن

ازین بدتر نمیشه 

اصلا پسری که دنبال یه دختر بچه 16 سالش آدم نرمالی نیست. 

خودش پختست دوراشو زده همه کار کرده دنبال یه دختر افتاب مهتاب ندیدست. 

تو روخدا گول این آدمارو نخور. 

الان درگیر فانتزیاتی تصورت از ازدواج با واقعیت زمین تا آسمون فرق میکنه بزار 4، 5 سال بگذره حداقل الان بفکر درس و کنکورت باش. 

همیشه انگشت اتهام به سمت زنان هست نمیگیم کارش درسته یا غلطه ولی چرا از کار پسرای الان چیزی نمیگن؟ فی ...

دقیقا و بدترش اینجاست که اکثرا این انگشت اتهام از طرف خود زنانه واقعا دردناکه

اون چن نفریم که میگی قشنگ ی هفته بیشترم میشه فیلمشون پخش شده ایدی های اینستاشونم پخش شده قیافه ها هم مشخص ولی هنوز دستگیر نشدن مملکت عجیبیه ولی اگه دختر بودن دوربین های شهر کمتر از ۲۴ ساعت پیداشون کرده بودن!

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨